KIA Problemer

Kvalitet har bedret seg kraftig de siste årene for Kia Motors, den koreanske bilprodusenten som er delvis eid av Hyundai. Likevel, det er en håndfull problemer som har forfulgt eiere gjennom årene, har noen av dem førte til tilbakekallinger eller ha kostet forbrukerne hundrevis av dollar i reparasjoner. Stopp lampe Switch

Nesten 140.000 Kia Sorento, Sportage, ble Sedona, Amanti og Rondo biler bygget for modell år 2006 og 2007 tilbakekalt for lampe bytte svikt der bremselysene ville forbli tent etter at driveren utkoblet henne foten fra bremsepedalen.
Kia Sedona

Bygg kvaliteten på Sedona ikke samsvarer med de beste i bransjen, men spredte problemer med eldre modeller under panseret er verdt å merke seg inkludert en nølende overføring, onboard datamaskin svikt, samt problemer med å fjerne dynamoen som krever unbolting generatoren først og lirke det løs.
Kia motoren kveles

Eiere har klaget over at ulike modeller produsert de siste fem til ti årene har opplevd motoren kveles og også motoren stanse under kjøring.
Kia Hestekrefter Problemer

Eiere av modell år 1996-2004 Kias har hevdet at bilprodusenten overdrevet hestekrefter påstander som har ført til en klasse handling dress og en multimillion dollar oppgjør.
Kia Sephia Bremser

Utbredt klager om Sephia bremsesystemet har ført Kia å bosette seg sammen med tusenvis av eierne til å løse problemet, selv om det ikke lenger dekkes eierens garanti.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124856.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil