Hvordan å skylle ut en Honda Civic CVT Transmission

Endring av væsken av en Honda Civic kontinuerlig variabel transaksel (CVT) girkasse er viktig i den generelle vedlikeholdet plan for din bil. Du bør endre væske hver 30.000 miles eller 24 måneder, avhengig av hva som kommer først. Regelmessig endre overføring væske vil forlenge levetiden på girkasse og til slutt din bil. Du trenger
Jack står
Jack
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle med forlengelse
rengjøringsfiller
Ny girolje
Vis mer Instruksjoner
Tømming av Transmission Fluid
en

Sett bukker på plass og heve Honda med jack å få tilgang til transaksel tappepluggen, som er nederst til høyre (passasjer) side av transaxle.
2

Plasser renne pannen under transaksel, og fjern pluggen med en 3/8-inch skralle eller breaker bar. Væsken kan komme ut med litt kraft, så sørg for at avløpet pannen er på plass før fjerning. La væsken fullt renne fra transaksel.
3

Rengjør pluggen med en fille, og erstatte det tett på transaksel. Senk bilen.
Skifte Fluid
4

Ved hjelp av en trakt, sakte legge til ny girolje gjennom bilens peilepinnerør. Regelmessig sjekke nivået som er merket på peilepinnen med et kryss-skraverte området, for å sikre riktig mengde væske er lagt til. Motoren må være avslått under væske erstatning.
5

Start motoren og skift til hver av de tilgjengelige stillinger. Plasser bilen tilbake i parken, sett på parkeringsbremsen og slå av motoren.
6

Fullfør en oppfølging sjekk av girolje nivå. Tilsett om nødvendig væske for å bringe den til et passende nivå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124976.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil