Hvordan erstatte den Serpentine Belt på en 1995 Olds Achieva

The 1995 Oldsmobile achieva, med sin 3,3-liters motor, bruker en serpentin belte og en automatisk-beltestrammeren å slå tilbehøret på motoren. Motoren sitter på tvers i motorrommet for å imøtekomme front-wheel-drive transaksel, slik at fronten av motoren sitter mot passasjersiden fender godt. Strammeren er montert høyt på motoren og er lett tilgjengelig. En ny Serpentine beltet for Achieva er tilgjengelig fra alle auto-deler butikken. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Locate negative batteriet kabelen på batteriet av dere Olds og Løsne bolten på kabelenden med en skiftenøkkel. Fjern kabelen fra batteriet og sett det til side der det ikke vil falle tilbake mot batteriet.
2

Flytt rundt til passasjersiden av bilen og finne serpentin-beltestrammeren. Bilen er front-wheel-drive slik at fronten av motoren er på denne siden av bilen. Strammeren sitter på fronten av motoren rett under dynamo og servopumpe.
3

inn en 18 mm-kontakten på bolten i midten av kabelføringstrinsen på strammeren . Fest en skralle til kontakten og roter strammer mot klokken for å løsne beltet. Fjern beltet, og roter deretter strammer klokken, la det hvile i den frie arm posisjon.
4

Installer nye serpentin belte på motoren trinser, slik at det av den dovne på strammeren for nå. Roter strammeren mot klokken og skyv beltet på tomgangsskiven.
5

Roter strammer klokken, slik at det å stramme beltet. Fjern socket og skralle fra dagdriver montering bolt og ut av motorrommet. Installer negative batteriet kabelen på batteriet og trekk til festebolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126505.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil