Hvorfor er My Car Making Gurglende Støy ?

Mange bevegelige deler og komponenter fungerer sammen for å drive en bil i bevegelse fremover . Kjenne noen av advarsel lyder - enten det er et hvirvlende , gurgling , angiveri eller knirkende - kan bidra til raskt å diagnostisere problemet med bilen. Vannpumpe
p Hvis bilen er å lage en gurgling støy, og du har vært lekker vann eller kjølevæske , kan du ha en sviktende vannpumpe eller lekkasje i kjølesystemet . Sjekk under bilen for pytter av kjølevæske og sjekke kjølevæskenivået å se om det må etterfylles for å hindre overoppheting .
Termostat

Et annet potensielt problem som kan oppstå med gurgling lyder er termostaten , som bidrar til å regulere sirkulasjon av kjølevann som motoren varmes opp . Hvis termostaten sitter fast i lukket stilling , kan kjølevæsken begynner å varme raskere og holde seg varm lenger , fører en gurgling lyd når du slår bilen av .
Luft i kjølesystem
p Hvis det er overdreven luft i kjølesystemet , kan det trenger å luftes for å feilsøke gurgling lyd. Sjekk service- bulletiner og minnes for potensielle problemer i kjølesystemet , som for eksempel oppvarming kjerne , radiator , termostat eller vannpumpe. Løsningen innebærer å sørge for at kjølevæskenivået er fullt i radiatoren og deretter fylle varmeren kjernen uavhengig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129505.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil