Slik kommer en Radio kode for en kanadisk Honda kjøretøy

Radioen koden i den canadiske Honda kjøretøy bidrar til å hindre uautorisert bruk av radio. Dessverre, når du mister radio -koden , har du kun to valg : du kan kjøpe en ny radio , eller du kan prøve å gjenopprette den gamle koden (eller har koden reset) av forhandleren du kjøpte bilen fra . Men fordi koden funksjonen er ment å være et tyveri avskrekkende , må du vite den riktige måten å få en radio kode for den canadiske modellen Honda. Instruksjoner
en

Samle VIN -nummer og skrive det ned. Din VIN nummeret er unikt identifikasjonsnummer for den canadiske modellen Honda kjøretøy. VIN nummeret er plassert på dashbordet i bilen nær bunnen av frontruten.
2

Samle serienummeret for radioen i din Honda kjøretøy. Serienummeret kan være plassert på innsiden av hanskerommet på venstre side av sekstenmeteren . Men hvis klistremerke er slitt , falmet , eller mangler, må du kanskje få serienummeret fra bunnen av radioen. Du kan fjerne det selv for å gjøre dette , eller ta det med til en mekaniker eller noen som er mekanisk tilbøyelig fjerne radioen for deg.
3

Gå til en kanadisk forhandler og gi dem alle din informasjon. Med denne kan du be om en ny radio -kode eller henting av din gamle radio koden . Alternativt kan du bruke automatisert nettside levert av Honda å hente koden . Finn en lenke i Resources .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125743.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil