Hvordan justere Nissan frontlykter

Kjøring om natten kan være vanskelig for de med dårlig syn. Hva kan gjøre mørkekjøring enda verre er dårlig justert frontlys. Dette kan gjøre bilkjøring etter mørkets frembrudd vanskelig for alle uavhengig av synet problemer. Riktig justering frontlykter for optimal belysning på veien om natten er en del av rutinemessig vedlikehold for enhver bilist. Frontlykter begynner å miste sin fabrikk kalibrering som bilen blir eldre og treffer noen humper langs veien. Dette gjentok og spretter kan føre til frontlyktene å skifte og må justeres. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

parkere kjøretøyet på et nivå innkjørsel ca 25 meter fra en vegg eller garasjeport og slå frontlysene på. Veggen vil fungere som en visuell guide for frontlys plassering og justering.
2

Finn de frontlys justering skruene på siden av frontlys nærmest midten av bilen. Avhengig av modell av Nissan, kan det være en eller to skruer på hver frontlys for justering.
3

vri skruene med klokken og observere plassering av hovedlyset på veggen. Ta dem mot klokken for å snu retningen.
4

Følg frontlykter 'plassering på veggen mens du slår skrutrekker. Tanken er at de skal dukke opp ved siden av hverandre og like over panseret på bilen, ikke krysset over hverandre, i tråd med frontruten eller lavere enn panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125398.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil