Hvordan legge til Acid til batterier

De fleste batterier du bruker er tørr celle batterier, eksempler er vanlige alkaliske AA-batterier eller oppladbare nikkel-kadmium batterier. Men bilen eller golf cart batterier inneholder våte celler, vanligvis referert til som blybatterier. Hver celle i et blyholdig batteri inneholder to blyplatene nedsenket i svovelsyre. Må du sørge for syrenivået i batteriet er tidvis toppet opp, som en gang syrenivået synker under et visst nivå, cellene går døde. Du trenger
Gummihansker
skrutrekker Vis
Destillert vann
Flere Instruksjoner
en alltid vernehansker.

Bruk gummihansker som en forholdsregel før du legger væske til batteriet. Syren finnes i cellene er farlig og brannskader hvis det blir på huden din.
2 Bruk en skrutrekker til å fjerne battericellene caps.

Bruk en skrutrekker til å skru caps på toppen av batteriet. De fleste blybatterier har avlange caps så sette inn en passende størrelse skrutrekker i sporene og vri mot klokken, og løft caps av med hendene. Hvis batteriet har push-på caps du trenger å sette inn på slutten av skrutrekkeren under siden av hver cap og lirke dem av.
3

Sjekk syrenivået i battericellene. Det er to linjer på innsiden av celler som representerer minimum og maksimum syrenivået. Hvis noen av cellene er under grenseverdien, må du legge til væske. Lade batteriet, om nødvendig, før du legger væske.
4

Hell destillert vann i syre reservoarene. En flaske som har en liten tut er best slik at du nøyaktig og sakte hell i destillert vann. Ikke overskrid den maksimale nivå, fordi syren utvider seg når et batteri blir ladet. Bruk aldri vann fra springen din, det skader platene i cellene
5

Bruk fingrene til å erstatte caps.. Enten skru dem eller presse dem på plass. Bruk en skrutrekker til å stramme caps hvis de er gjenget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131582.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil