Hva betyr varsellys Sjekk Gauge ?

Alle som har kjørt en bil har trolig oppstått Sjekk Gauge lys på noen gang. Lyset varsler drivere for å sjekke omkringliggende målere , som olje , batteri og gass . Sted

Sjekk Gauge lampen er plassert på dashbordet . Dette området er også kjent som instrumentpanelet. Hvordan dashbordet ser ut og hva målere er inkludert varierer etter type og merke på bilen du kjører. Målere som vanligvis utgjør panelet se mengden av olje , gass og strøm , i tillegg til motoren.
Hva gjør du

Når du merker av for Se Gauge lyser ikke få panikk . Dra over til et trygt sted , godt opplyst om natten , og se over dashbordet målere . En av de andre måle lyset skal tennes . Det vil være hva Sjekk Gauge lyset ble advarer deg om. Det kan være så enkelt som du kjører tom for bensin eller så alvorlig som motoren din har problemer. Bestem på dette punktet basert på målertypen hvis det er noe du kan håndtere selv som mengde gass . Alvorlige problemene kan kreve en umiddelbar sleping og service.
False Warning
p Hvis ingen andre måleren lyser , bør du ha bilen sjekket ut av en sertifisert mekaniker å se om det er noen form for problem med kabling. Det kan også virkelig være et problem med bilen som ikke dukke opp på riktig måte .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127397.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil