Ford Truck vil ikke starte

Ford lastebiler har blitt produsert siden 1908 av Ford Motor Company. Linjen fortsetter til denne dag, alt fra små størrelser lastebiler som Ford Ranger til større F150 og Super lastebil. Hvis Ford lastebil er å ha problemer med å starte, er det ulike mulige årsaker til at du kan sjekke og prøve å løse hjemme før de bestemmer seg om en profesjonell bør konsulteres. Instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen din og observere batteri og tennplugger for korrosjon. For et korrodert batteri, hell en brus over polene og skrubb forsiktig med en stålbørste. For tennplugger med korrosjon, gni forsiktig med en stålbørste. Korrosjon kan påvirke kontakten batteriet eller tennplugger har med motoren, påvirker dets evne til å starte.
2

Hold en tennplugg ledning mot et metall del av Ford lastebil. Har en medhjelper vri om nøkkelen i tenningen. Se etter en blå gnist fra ledningen til metall. Mangelen på en gnist betyr at tennpluggene ikke tenne for å starte motoren. Dine tennplugger må byttes ut.
3

Se på dashbordet eller innvendige lys når nøkkelen er fortsatt i "ON" posisjon. Hvis lysene er dempet eller ikke kommer i det hele tatt, betyr det at batteriet ikke er slått lastebilen riktig. Skift eller lade opp batteriet etter behov.
4

Vri nøkkelen for å starte motoren og lytte til lyder som motoren avgir. En klikke lyd indikerer vanligvis starteren. Ingen støy kan være et problem med tenningslåsen eller kan være et dødt batteri. En dundrende eller growling støy kan peke på et problem i drivstoff linje, for eksempel bensinpumpen eller filter. Det har blitt minnes gjennom årene i forskjellige modell lastebiler for drivstoff komponenter. Når lastebilen lekker drivstoff, bilen vil ikke starte og du kjører risikoen for å fange din lastebil i brann. Kjøring med lite eller ingen drivstoff kan føre til at motoren til å gripe og ikke være i stand til å starte på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129024.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil