Nissan GT-R Transmission Problemer

Nissan GT-R er den nyeste versjonen av Nissan Skyline, selv om det ikke lenger bærer at slagordet. GT-R er en veritabel fest av høyteknologi. Den drives av en 3,8-liters, 24-ventilers V6 som pumper ut 480 hestekrefter. Dens chassiset er all-wheel-drive og girkassen er like high tech, og består av en DSG manuell girkasse som er forskjøvet med hendler montert på rattstammen. Det har vært noen rapporter om disse girkassene selv-ødeleggende. Som alle helt nye kjøretøy, er GT-R opplever noen teething problemer mens Nissan strykejern opp i problemene. Girkassen

girkasse i GT-R er GR6, som ble utviklet eksklusivt for bilen. Det benyttes to clutcher og trippel kjegle synchronizers å tillate ekstremt rask giring. Det er en clutch for første, tredje og femte gir, samt en for andre, fjerde og sjette gir, slik at girene som ikke blir brukt på den tiden å være forhåndsvalgt. Girkassen har flere forskjellige innstillinger som varierer hvor aggressivt det skifter, alt fra auto modus til en mye mer aggressiv R-shift-modus. GT-R har også en Bakkestartassistent lik BMW, hvor bilen kan automatisk søke bremsetrykket på en høyde for å bistå i å starte.
Problemer

problemer som har blitt rapportert med GT-R forholde seg til første gir brikke, som under stress kan utvikle sprekker og deretter mislykkes helt, ødelegge girkassen i prosessen. Som mange nye superbiler fra Porsche, BMW og Ferrari, kommer GT-R med en launch control-funksjonen, som kan brukes til å produsere de dramatiske akselerasjon tallene at bilen kan skilte ved å holde motoren på 4800 rpm og deretter raskt slippe clutchen. Dette gjør at den kan gå 0-60 mph på 3,2 sekunder. Ruse motoren på et høyere turtall produserer mer dreiemoment, men det er også utrolig vanskelig på girkassen når det plutselig blir overført til alle fire hjul i en bil som veier £ 3800. Fordi det er så mye trekkraft er tilgjengelig, hjulene "hoppe" i stedet for spinning, sende mer kraft inn i girkassen. Resultatet har vært ødeleggelse av noen GT-R girkasser, som koster $ 20 000 for å erstatte.
Hensyn
p Det er noen selskaper som PPG (Pfitzner ytelse girkasser) som utvikler sterkere komponenter for GT-R girkasse. Noen eiere som kjører sine biler ekstremt aggressivt oppgraderer den første gir og inngående aksel med sterkere deler. Som de fleste produsenter, er Nissan være ganske mamma på temaet girkassesvikt. Det har også vært rapporter om Nissan ugyldig garantier og nekter å erstatte girkasser på biler som har sett hyppig bruk av launch control.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124859.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil