Slik feilsøker en bil Air Conditioning Problem

Over tid, kan bilens klimaanlegg oppleve en rekke mekaniske problemer, noen som kan fikse og andre du ønsker å referere til en automatisk reparasjon spesialist. Selv om du kanskje ikke være i stand til å løse alle problemer knyttet til klimaanlegget, vel vitende om problemet før du ankommer din mekaniker butikk kan spare deg kostnadene av unødvendige reparasjoner. Du trenger
kjølemiddel
Anti-bakteriell behandling
Vis Har flere instruksjoner
en

en automatisk reparasjon spesialist sjekke nivået på kjølevæsken tilgjengelig i bilen. Selene kan tørke ut fra alder og sjelden bruk, spesielt etter vintermånedene, når lave temperaturer gjør bruker et klimaanlegg foreldet. Har en automatisk reparasjon tjeneste legge nye kjølemediet å feilsøke problemet. Det er også en god idé å ha reparasjon spesialist sjekk for lekkasjer på dette tidspunktet.
2

Feilsøking lukt (e) som kommer fra klimaanlegget. Sjelden bruk av et klimaanlegg kan forårsake skadelige lukt. Som sopp og mikroorganismer multiplisere inni klimaanlegget på grunn av sjelden bruk, kan spores fra bakterier forårsaker "syk bil syndrom." Har en automatisk reparasjon spesialist bruke en anti-bakteriell behandling for å eliminere vekst og stopp lukt (er). Behandlingen kan gjøres i ett besøk.
3

Kontroller kompressoren hvis du hører vedvarende sliping, angiveri eller andre rare lyder som kommer fra klimaanlegget. En klikke lyd er normalt og er bare veiledende av en luftpumpe slå av og på, men alle andre lyder er tvilsom og må kontrolleres av en automatisk reparasjon spesialist. Holde klimaanlegg av før en automatisk reparasjon spesialist kan sjekke kompressoren for skade.
4

feilsøker en lekk klimaanlegget. Hvis det er kondens på innsiden av bilen når klimaanlegget er brukt, er klimaanlegget fordamperen avløpsslangen blokkert.
5

Rengjør noen synlig rusk fra dreneringsslangen, som ligger nær passasjerrommet, ved hjelp av en luftpumpe. Koble til klimaanlegget fordamperen drain slangen om den er frakoblet for hånd. Fest avløpsslangen til fordamperen drenering skuffen, som ligger under dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126771.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil