Hva er en Rotary Joint?

Det finnes mange typer ledd som bidrar til at maskiner opererer jevnt og effektivt. En av disse typer er den roterende ledd, som har mange fordeler i bruk. Definisjon

En roterende felles er et fleksibelt ledd som forbinder et stasjonært objekt med et roterende objekt i et stykke av maskiner, inkludert biler og fabrikken utstyr.
Bruk

Wire flyt bevege seg gjennom roterende ledd til å overføre elektrisk informasjon. Roterende ledd også overføre væske, inkludert olje og glidemiddel fra stillestående objekt gjennom roterende trommel i en enkel, direkte og effektiv måte.
Operation

Spring lastet mekaniske tetninger eksisterer inne i tetningen for å hindre varmeoverføring fluid fra å unnslippe. Det er også trykket forseglet for å skape maksimal tettende kapasitet. Den felles vil bevege seg som de roterende trommel trekk.
Typer
p Det er enkelt flyt, dual flyt og multi-passasje roterende ledd. Enkelt flyt leddene tillater fluidet å bevege seg i en eneste retning. Dual flyt leddene la væsken strømme inn og ut mens multi-passasjen ledd åpner for mange forskjellige materialer til å passere gjennom flere ganger.
Fordeler

Rotary Joint bidra til å forebygge skader på elektriske linjer og væske overføring linjer. Uten felles, ville linjene lide gjennom kronglete og brekkasje. De kan også slå 360 grader, noe som gir dem stor fleksibilitet og rekkevidde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125566.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil