Hvordan Juster Dør Windows på en TR6

The Triumph TR6 ble gjort 1969 til 1976 og solgt i høye tall i det nordamerikanske markedet. Takket være tilgjengeligheten av deler og større antall biler som produseres, er dette en svært populær modell for å gjenopprette. Mange TR6 eierne jobber på bilene sine selv, siden disse er relativt enkle biler å jobbe på. Tidvis TR6 er dørvinduene må kanskje justeres, spesielt hvis de har blitt fjernet eller annen grunn. Du trenger
Lang, tynn skrutrekker
Socket sett og skralle
Vis flere instruksjoner
en

Ta av dørhåndtaket og vindu sveiv. Disse er holdt med små pinner på sine aksler som er presset ut. Skyv en lang tynn skrutrekker bak håndtak og gjennom hullet for å presse ut pinnen. Ikke miste pinnen når den glir ut av hullet i skaftet. Dra i håndtakene rett ut av akslene. Ta av døren panelet ved å dra det rett bort fra døren, starter på forsiden, nederste hjørne. Panelene er holdt på med klipp som glir inn i hull i dørene.
2

Skyv vinduet sveiv tilbake på akselen og heve vinduet halvveis. Fjern vinduet sveiven fra akselen. Fjern de tre boltene og skivene som holder glasset i døren regulator til døren. Boltene er plassert omtrent på midten av døren. Fjern de fire bolter som holder vinduet sveiv til døren. Disse er plassert der vindushevere akselen kommer ut av den fremre delen av døren.
3

Støtte glasset i døren og skyv vinduet regulator slik at piggene blir løslatt fra kanalen som løfter døren vindusglass. Skyv vinduet frem eller tilbake til den er i riktig posisjon. Plasser studs tilbake på vinduet regulator. Monter boltene som holder vinduet regulator til døren. Installer skruene som holder vinduet mekanisme til døren. Rull vinduet opp og ned for å sjekke at den er i riktig posisjon. Løsne boltene og juster etter behov inntil vinduet er i riktig retning.
4

Stram alle boltene. Installere døren panel ved å trykke den klipsene fast i hullene i døren før de alle klikker på plass. Installere dørhåndtaket og vindu sveiv ved å sette de små pinnene som holder dem på gjennom hullene i håndtakene og hullene i skaftene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126770.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil