Hvordan åpne Spark Plug Wire Vever

Organisere tennplugger med ledning vevstoler reduserer rot i bilens motorrom og holder tennplugger fra å kontakte varme eksos manifolder. Tennpluggen ledninger lysbilde i den nedre delen av kabelen vevstol. Når nedre og øvre deler av ledningen vevstol connect, kan de tennplugg ledninger ikke kommer løs. Åpning ledningen vevstol gir deg tilgang til å endre tennplugg ledninger og andre motordeler under de installerte ledninger. Du trenger
Phillips skrutrekker
unbrakonøkkel satt
Shop rag
Silikon smøremiddel
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Åpning Skruetype Wire Vever
en

Løsne skruene som holder den øvre og nedre deler av hver ledning vevstol ved å skru dem mot klokken med en Phillips skrutrekker. Sett skruene og de beste deler av hver ledning vevstol på et trygt sted.
2

Slide en umbraconøkkel inn skruen som holder den nederste delen av kabelen vevstol på plass. Drei unbrakonøkkelen mot klokken for å fjerne ledningen vevstol hvis du trenger tilgang til komponenter som sitter under tennplugg ledninger.
3

Rengjør ledningen ruver med en ren fille. Spray tennplugg ledninger med silikon glidemiddel før du monterer ledningen vevstol.
Åpning Snap Type Wire Vever
4

Tørk hver ledning vevstol med en ren fille.

5

Skyv tuppen av en flat skrutrekker mot tappene på den fremre kanten av ledningen vevstol. Trekk opp på den øverste delen av ledningen vevstol.
6

Inspiser plast hengslene av ledningen vevstol for sprekker eller overdreven slitasje. Bytt skadede ledningen vevstoler å hindre ledning vevstol svikt, som kan føre til varme skade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127433.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil