Hvordan legge til Transmission Fluid til en Volvo Xc90

Volvo XC90 er klassifisert som en mellomstor luksus crossover SUV. Betegnelsen "crossover" taler til sitt forhold til personbiler om chassis og drivverk. Volvo inkluderer en 4, 5 eller 6 trinns automatisk girkasse i Xc90. Overføringen krever regelmessig vedlikehold for å omfatte å opprettholde riktig nivå av overføring væsken til enhver tid. Å kjøre Volvo med et utilstrekkelig nivå av væske vil føre til overføring til feilfunksjon; forårsaker unødig slitasje på motoren, lite drivstoff kjørelengde og til slutt overføring skade. Legg girolje selv kontra å gå til en bensinstasjon, for å spare tid og penger. Du trenger
Towel
trakt
Transmission fluid
Vis flere instruksjoner
en

Trekk panseret utløserspaken under Volvo Xc90-oversikten. Spaken er plassert på førersiden av dashbordet. Flytt til motorrommet.
2

Reach inn i åpningen mellom panseret og fronten på bilen og løfte panseret utløseren for å løfte panseret.
3

Fjern overføring væske peilepinnen fra sporet på høyre side av motoren. Tørk av peilepinnen rent med håndkle. Returner pinnen i sporet, vent 10 sekunder og fjerne den for å lese.
4

Les væskenivået på peilepinnen. Fluidet bør være synlig mellom de to hakkene nær enden av målestaven. Hvis væsken er på eller under den nederste av de to hakkene (nærmest til slutten av pinnen), er ekstra væske nødvendig.
5

Plasser en trakt inn peilepinnen sporåpningen og hell overføring væsken i reservoaret.
6

Sett peilepinnen og les væskenivået igjen. Hvis væskenivået leser på eller nær toppen hakk i peilepinnen, er væskenivået tilstrekkelig. Hvis ikke, bytt trakt og tilsett mer væske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126638.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil