Isuzu Impulse Timing Belt Installasjon

Jobben til en timing belte er å slå kamaksel på nøyaktig halvparten av hastigheten på veivakselen. Dette bidrar til at motoren går jevnt. En timing belte, som er en gummi stykke med riller eller tenner rykket inn i det, brytes rundt trinsene og sjakter. Installere en timing belte på en Isuzu Impulse følger lignende instruksjoner som å installere en timing belte på en annen type Isuzu og må byttes hver 60 000 miles. Du trenger
Registerreim
Binders
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren og legge den hette. Finn veivaksel, den lille skiven på bunnen av alle sjakter og trinser.
2

Loop beltet under veivakselen med groove sidene vendt nedover. Flytt den over passasjersiden kamaksel tannhjulet og klippet beltet på plass med en binders.
3

Linje opp kamaksel til taktmerket og flytte timing belte rundt kamakselen tannhjulet. Fest Registerreim til kamaksel tannhjulet med en binders.
4

Løsne strammer skivene bolt med en pipenøkkel og drei det med urviseren til å legge press. Stram strammeren tilbake ned for å søke spenning til timing belte.
5

Kjør timing belte rundt veivakselen skivene og stram senterbolten på skivene for hånd. Drei veivakselen med klokka to omdreininger for å fjerne Registerreim slakk og stram strammer skivene bolt ned igjen. Fjern Veivakselremskive og alle binders som ble brukt. Installer timing dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131113.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil