Installasjonsveiledning for en 440 Cast Iron Intake Manifold

The Edelbrock Victor 440 Cast Iron Manifold har et design spesielt for big-block Wedge 440 Chrysler motorer. Men de 1962-1964 Max Wedge topplokk er uforenlig med Victor 440 manifold. Victor 440 manifold øker ytelsen i motorer som primært brukes i street racing. Det gir også en god gassrespons over 5000 omdreininger per minutt (rpm). I tillegg er Victor 440 manifold øker hestekrefter og dreiemoment innenfor det børsnoterte turtallsområde når det brukes sammen med en blanding av racing utvikling ettermarkedet deler og utstyr. Du trenger:
Rags
lakk tynnere
pakning fugemasse
silikon caulk
låsebolter
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Rengjør alle spor etter gammelt lim rusk og fugemasse fra alle de tette flater. Bruk filler og lakk tynnere å utføre denne oppgaven. Påfør pakning fugemasse til inntak pakning og hode. Vent noen minutter for tetningsmiddel for å bli klebrig. Fest pakningen til topplokket.
2

Påfør en liten perle av silikon caulk til papiret slutten av pakningen inntak manifold. Påfør en liten perle av silikon caulk til blokken enden av dalen pan. Plasser dalen pan. Fest dalen med låsing nøtter og en skiftenøkkel.
3

Påfør pakning fugemasse til inntakspakning manifold og dalen pan. Vent noen minutter for den å bli klebrig. Fest pakningen manifold til dalen pan.
4

Påfør en liten perle av silikon caulk til papiret pakning inntak manifold side, deretter hvile inntaket manifold på pakningene. Juster skruehullene. Tre låseboltene gjennom inntak manifold er guideposts og inn i pakningene. Trekk til boltene til 25 fot-pounds med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131412.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil