Hvor å Endre Crossfire frontlys knoller

Holde bilen skikkelig vedlikeholdt inkluderer erstatte og reparere eventuelle pærer når de går ut. Frontlyktene er avgjørende, uten dem, er synlighet om natten kuttet betydelig, og det er også ulovlig i de fleste stater. Skifter lyspære på en Chrysler Crossfire er ikke en vanskelig prosess, og det tar ca 10 minutter å gjøre. Du trenger
Liten flat skrutrekker
Replacement H7 pære
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret, og sette opp panseret rekvisitt å støtte det. Finn også frontlyktene på bilen, og ser på motsatt side av kjernen støtte for å finne frontlys kabling.
2

Koble ledningene fra pæren med hendene. Hvis du trenger ekstra innflytelse, kan du bruke flat skrutrekker til å dytte i kategorien.
3

Fjern gummi lokket på baksiden av frontlys å avsløre pære montering.

4

Push i ledningen klippet som fester pære til forsamlingen, og trekk den til side for å la pæren komme ut. Trekk ut lyspæren med den andre hånden.
5

Sett inn ny pære å bruke hendene, men vær veldig forsiktig med å ta på pæren selv. Noe fett overføring fra din hånd på glasset vil føre til pærene mislykkes for tidlig.
6

Push i trådklemmen å sikre pæren, og sett på hetten. Plugg inn pæren til ledninger, og teste frontlysene å sikre at de fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125022.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil