Hvordan erstatte bremseskoene på en Buick Regal

The Buick Regal er en mid-size luksusbil. Bilen var opprinnelig Buick full-size coupe, men det ble senere omgjort til en familie sedan. Avhengig av året, og trim, hadde bilene enten trommelbremser eller en blanding av platen og trommelbremser. De høyere ytelse og nyere modeller inneholdt en blanding av bremser, mens de andre modellene benyttes bare trommelbremser. Endre tromme bremse sko følger samme grunnleggende prosedyren, uansett om de er den eneste typen bremsene på bilen. Du trenger
Tire jern
Floor jack
Jack stå
Wrench og socket satt
Flat skrutrekker
trekloss
C-klemmen
Bremsetrommel avtrekker
benkhammer
Needle-nese tang
Stålull børste
New brems sko
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på et nivå og solid overflate, som en konkret garasje gulvet.
2

Bruk dekk jern for å løsne hjulmuttere på hjulene dekker bremsene som må skiftes ut. Du må bytte bremsene på venstre og høyre side av kjøretøyet for å hindre bremsing og kontroll problemer. Du trenger ikke nødvendigvis trenger å endre bremsene foran og bak på bilen samtidig.
3

Bruk gulvet jack å løfte Regal av rammen på slutten der du skal å endre bremsene. Plasser bukker under rammen på hver side av bilen og senke bilen ned på tribunen. Fullfør fjerne de løse hjulmuttere og dekk.
4

Place bremsetrommelen avtrekker på bremsen trommelen. Armene av trekkboltens bør være jevnt fordelt rundt trommelen. Vri den sentrale bolt til avtrekker er stramt mot trommelen.
5

Sett riktig socket og skiftenøkkel på bolten av trommelen avtrekker. Sakte stramme bolten på avtrekker til trommelen beveger seg, eller du har slått skiftenøkkelen en halv sirkel. Hvis trommelen ikke beveger seg, banke forsiktig rundt bunnen av trommelen med en benkhammer og slå skiftenøkkel 1-8 til enveis-kvart omdreining. Gjenta trykke og snu helt til trommelen løsner.
6

Løsne fjæren som holder bremseskoene på plass. Bremseskoene er semi-sirkler på utsiden av forsamlingen. Hvis de du ikke kan løsne dem, bruke en stålull børste for å løsne korrosjon og prøv igjen.
7

Blås ut støv /skitt i bremsene.
8 < p> Clip de nye bremseklossene på plass. Du vil sannsynligvis trenge å bruke nebbtang til å hekte våren tilbake på skoene.
9

Skyv den nye bremsetrommelen på plass og setet er helt og holdent på akselen hub .
10

Plasser dekk på aksel hub og skru på lug nuts. Trekk til hjulmutrene så mye som mulig.
11

Gjenta utskiftingen for den andre siden av bilen. Bremsene må endres på høyre og venstre side samtidig.
12

Jekk opp bilen ved hjelp av samme sted som du gjorde tidligere og fjern bukker.
13

Senk bilen til bakken.
14

Stram alle hjulmutrene på dekk som ble fjernet ved hjelp av dekk jern.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126772.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil