Feilsøking en 1997 Chevy Astro Van

Chevrolet (eller Chevy) Astro var en mellomstor varebil produsert og designet av General Motors 1985-2005. Det delte en plattform med GMC /Pontiac Safari. Astro ble ansett som en relativt pålitelig van, men som alle kjøretøy ble utsatt for noen spesifikke problemer. Utføre noen grunnleggende feilsøking kan selv spare en masse penger som ellers ville bli brukt på en tur til mekaniker, samt øke automotive kunnskap og selvtillit. Instruksjoner
en

Look for væsker under Astro etter at den har kjørt. Ingen av andre væsker enn vann bør være tilstede under et kjøretøy etter at den har vært i drift. Hvis det er væske presentere det indikerer en sprekk eller en lekkasje. For å finne kilden til lekkasjer, undersøke farge og konsistens av væsken og sammenligne den med de ulike automotive væsker inne i motorrommet som olje, styring væske, kjølevæske, eller girolje.
2 < p> Pass på at bensinlokket er skrudd på. En løs eller malplassert gasskappe vil føre til at check engine lampen lyser, noe som kan resultere i en kostbar diagnostisk vurdering fra mekaniker.
3

Sett nøkkelen i tenningen bare langt nok til å slå på elektronikken, slik som radio. Deretter aktiverer Astro er vindusviskerne. Hvis viskerne beveger seg veldig sakte det indikerer at batterinivået er lavt og krever en lader. Hvis vindusviskerne ikke flytte i det hele tatt Astro batteri er død og må byttes ut før bilen kan brukes.
4

Åpen panseret med Astro slått av og kjører hendene over ulike slanger, belter, og klemmer i motorrommet. Føler for sprekker, slitasje, eller ujevn slitasje mønstre. Hvis et problem er funnet, gjøre oppmerksom på det skadede området eller ta et bilde av det. Avhengig av ditt nivå av erfaring med bil reparasjon kan du være i stand til å erstatte skadede området selv. Hvis ikke, vil gå til mekaniker med en følelse av hvor problemet er fortsatt spare tid og penger.
5

visuelt væskenivået i de ulike væske reservoarene i motorrommet. Hver reservoaret har en anbefalt streken. Bare sammenligne mengden av væske i beholderen til den anbefalte merket. Hvis væskenivået er lavere enn den streken, skru av væske reservoaret cap og legge til hva slags væske er lav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130854.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil