Hvordan øke MPG på en 2004 freestar

Gass kjørelengde, eller miles per gallon (mpg), er forholdet mellom drivstoff som brukes til å distansere reiste. De fleste biler får mellom 15 og 30 mpg. 2004 Ford freestar, ifølge Edmunds nettsted, har svært lav drivstofføkonomi sammenlignet med andre lignende biler. Forbedre gass kjørelengde på Freestar krever åpne opp luftinntaket ved å legge til et high-flow luftfilter og installere ytelse tennplugger. Prosessen er relativt enkel og kan vanligvis gjøres i løpet av en enkelt ettermiddag. Alle deler er tilgjengelig fra de fleste auto deler forhandlere. Du trenger
Lifetime high-flow luftfilter
Split platina eller iridium plugger
skrutrekker
Hylsnyckel
Spark plug socket
Vis mer Instruksjoner

1.

Løft panseret, og støtte den opp med hette prop. Sørg for at bilen er i "Park", og nøkkelen er tatt ut av tenningen.
2

Åpne air-filterhuset ved å løsne de to klemmene på toppen av luftfilteret boliger. Trykk øverst mot motoren og løft den gratis av huset. Ta ut den eksisterende luftfilteret og skyv levetid, høy-flow luftfilter på plass.
3

Lukk air-filter boliger. Bunnen av air-filter-bolig cap har faner som passer inn i hullene på boliger. Pass på at de er på plass før du prøver å lukke lokket. Trykk klemmene tilbake på plass.
4

Trekk tennpluggen ut av den første tennplugg. Bruk en pipenøkkel og tennplugg socket satt inn i tennplugg hullet for å fjerne tennpluggen. Fjerning krever vri pluggen mot solen med pipenøkkel. Den tennplugg socket vil holde på pluggen når du tar den. Sett split-platinum eller iridium pluggen inn i kontakten, og trykk på pluggen inn i hullet. Vri pluggen med klokken for å stramme den ned. Trykk-ledningen på pluggen til du føler det klikker.
5

Gjenta trinn 4 for de resterende fem plugger. Det kan være lurt å fjerne luft inntak manifold som sitter på toppen av motoren for å få tilgang til de tre pluggene på baksiden av motoren. Fordeleren holdes nede med sekskantskruer bolter. Bruk en pipenøkkel og skrutrekker for å fjerne manifold og eventuelle andre deler er nødvendig for å få tilgang til de bakre pluggene. Du kan arbeide med manifold og andre slanger på plass, men du vil ha begrenset plass til å komme bak motoren. Merke alle deler som tas med deres plassering for enklere installasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129221.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil