Hvordan få bedre gass kjørelengde Fra en Duramax Diesel

General Motors hadde høye forhåpninger når det inngått samarbeid med Isuzu å designe Duramax motor i slutten av 1990. Utformet som et moderne og høyteknologisk erstatning for dieselmotorer fra tidligere år, den Duramax raskt gjort sin vei inn på "Ward er 10 Best Engines"-listen i kraft av sin makt, effektivitet og robust evne. Men det var over et tiår siden, og mange ting har endret seg siden da: særlig, diesel drivstoff selv. GM også igjen ganske mye på bordet i form av effektivitet, først og fremst som en innrømmelse til støy og kostnadene ved produksjon. Bortsett fra å holde tritt med rutine vedlikehold av drivstoff og luft filtre og perfoming regelmessige oljeskift, er det flere ting du kan gjøre for å maksimere kjørelengde fra Duramax din. Du trenger:
Syntetisk sulfer-erstatning drivstoff additiv
Cetane booster drivstoff additiv
Aftermarket innsug og eksos systemer
Multi-program diesel ytelse tuner
Vis flere instruksjoner

en

Endre kjørevaner. Det er ikke en enkelt del du kan kjøpe eller modifisering du kan gjøre som påvirker drivstofføkonomi så mye som kjørestil gjør det, særlig der turbo-økt tunge dieselmotorer bekymret. Det tar mye energi å akselerere en 7000-kilos lastebil til 60 mph, energi du bare kaster bort hver gang du treffer bremsene. Den beste måten å spare penger på pumpen er å unngå å treffe bremsene unødvendig. Ikke fat gjennom byen som Godzilla, men øke avstanden mellom deg og bilen foran deg, kjøre litt saktere og brems mer gradvis.
2

Practice progressive giring. Dette er en teknikk lang kjent i den kommersielle lastebiltransport industrien, lærte man i nesten alle truck-kjøring skolen i landet. Dieselmotorer som Duramax gjøre det meste av sin makt ved å stole på turbo boost, så holder turbo boost så lavt som mulig uten lugging motoren kommer til netto du den beste drivstofføkonomi. I praksis betyr det å skifte ut av første gir på ca 1000 rpm, og legge 100-200 rpm for hver ekstra gear. Så, skifte på 1100 fra andre til tredje, 1200 fra tredje til fjerde, og så videre.
3

Bruk en syntetisk svovel-erstatning tilsetningsstoff i drivstoff. GM visste ikke når det begynte design arbeid på Duramax, at snaue 10 år senere den føderale regjeringen ville slippe tillatte diesel-drivstoff svovel nivåer med om lag 90 prosent. Ultra Low Svovel Diesel - det eneste på trykk i USA siden 2006 - inneholder svært lave nivåer av naturlig forekommende svovel, som normalt fungerer som et smøremiddel for drivstoffpumpen og motor. Mangel på drivstoff smøring betyr ikke bare økt slitasje på eldre Duramaxes, men også en målbar nedgang i drivstofføkonomi. I en test utført i november 2009, "Diesel Power Magazine" funnet en heidundrende 11-prosent forbedring i drivstofføkonomi rett og slett ved å slippe en additiv i deres test lastebilens bensintank.
4

Bruk en Cetane booster additiv. Mest diesel "drivstoff forbedre" additiver på markedet i dag inneholder ikke bare en syntetisk smøremiddel for å erstatte den manglende svovel, men også en cetan booster. En brenslets oktantall er dens evne til å motstå for tidlig detonering, som til slutt bestemmer motorens kraft potensial. Den cetantall er drivstoffets forsinkelsestid mellom starten av injeksjon og forbrenning. Høyere cetantall bety mindre forsinkelse, noe som betyr mer effektiv forbrenning. Fabrikker bruke hydrogengass for å fjerne svovel, og som slipper brenselets cetantall fra 45 eller 50 til mellom 35 og 45. En cetane booster alene burde være verdt en ekstra 7 - til 10-prosent forbedring i drivstofføkonomi
5

Installer en frittflytende, ettermarkedet eksosanlegg, inntak rør og luft filter.. Det er der de "fabrikken innrømmelser" kommer inn i bildet. GM måtte oppfylle visse støykrav når du installerer Duramax til en plattform, og som oversetter til et tap av flyt gjennom eksos og inntak. Ingen diesel liker en restriktiv innsug og eksos, så erstatte hele eksosanlegget fra turbo tilbake, og installere en high-flow inntak og god luft filter er sikker på å netto gevinst i drivstofføkonomi og hestekrefter, og et fall i eksosgassen temperaturer. Gevinster vil variere fra motor og chassis. Men ikke bare kjøpe en $ 10.000 eksosanlegg fordi det er den dyreste. Faktum er at, etter turbo nedløpsrøret, vil noen off-the-sokkel rør og lyddemper fungere så lenge den er stor nok.
6

Plug en multi-program ytelse tuner inn i lastebilens Onboard Diagnostics , Series II port. Dieselmotorer, spesielt common-rail dieselmotorer som Duramax - er kjent for sin evne til å levere enten massive strømmen eller utmerket drivstofføkonomi ved å trykke på en knapp. Dieselmotorer er drivstoff-strupes, noe som betyr at de kan kjøre rett på kanten av luft /drivstoff-forhold konvolutt ved å endre drivstoffinsprøyting og boost. Mange dieseldrevne programmerere har flere programmer som tilbyr ulike nivåer av kraft gevinst, samt et program optimalisert for drivstofføkonomi på bekostning av noe strøm. Ved siden av å endre på dine kjørevaner, vil en makt programmerer kombinert med en fri flyt innsug og eksos tilby de mest merkbare gevinster i drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124979.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil