Hvordan finne ut hva frontlys å kjøpe

Det finnes en rekke forskjellige lykter for forbrukerne å vurdere, men de fleste kan deles inn i tre hovedtyper: glødelamper , halogenlamper og høy intensitet ( xenon ) . Forbrukerne bør veie fordeler og ulemper ved hver å bestemme hvilke best passer deres behov . Glødelamper

Glødepærer bruke vanlig lyspære teknologi hvor en tynn tråd filament er oppvarmet til å produsere lys . Glødepærer er den rimeligste valget av frontlys , men vanligvis har kortere levetid og produsere mindre lys enn andre lette stiler .
Halogen

Halogenpærer arbeide i samme måte som en lyspære , men lyspæren er fylt med halogen som gjør at pæren varer lenger og brenne lysere. Halogenpærer kan brukes i stedet for glødepærer uten å endre det omkringliggende maskinvare.

High Intensity

Høy intensitet pærer bruker ikke en glødetråd . Lys blir skapt av en elektrisk lysbue som går mellom to elektroder . Disse pærene produserer den klareste lys av de tre typene og er svært energieffektive. Løkene bruker vanligvis xenon gass og blir ofte referert til som xenon pærer , selv om det også er vanlige glødelamper som bruker xenon . Så få biler er opprinnelig utstyrt med høy intensitet pærer , må belysningen maskinvare endres på de fleste biler for å bruke dem .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128314.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil