Hvordan bygger jeg Motorsykkel bukker?

En motorsykkel stativ holder sykkelen oppreist når du trenger å gjøre reparasjoner eller når det ikke er i bruk. Både bruk er viktige i den generelt vedlikehold og tilstanden til sykkelen. En aksel stativet festes til motorsykkelens bakhjul og vil passe et bredt spekter av ulike modeller og typer. Du kan selv justere høyden på stativet for å passe forskjellige sykler. Du kan opprette en aksel stå for motorsykkelen med noen grunnleggende verktøy og materialer. Du trenger
4-fot lang, 1-tommers bred stål rør eller stålrør
Blowtorch
Gjæringssag med stål kutte blad
Goggles
1/8-tommers stålplate
baufil
Vise
Vis flere instruksjoner
en

Klipp et stykke av 1-tommers bred stål rør eller rør som søyler og deretter en ekstra brikke 8 inches lang som en håndtere tverrligger. Bruk en baufil for skjæringen.
2

Plasser søyler parallelt med cross-bar i mellom og nøye først endene av sistnevnte til stenderverket, ved hjelp av en blåselampe.


3

Position ene enden av håndtaket i en vinkelrett vinkel til midten av korset-og sveis den til midten av korset-bar, igjen ved hjelp av blåselampe.
4

Bruk baufil til å kutte ytterligere to stykker av 1-tommers bred med en-fots lange stålrør eller rør. Disse vil bli brukt som løfte stenger. Plasser oppreist og håndtere flat med håndtaket slutt peker opp. Deretter sveise hver av de nye brikkene til den andre enden av oppreist.
5

Klipp to stykker 1/8-tommers stålplater for å tjene som akselen støtter. Sørg for å klippe dem på en måling av to inches lang med en tomme og en halv bred.
6

Place en av akslene i en skrustikke, og pass på å plassere den slik at den tomme og en halvparten brede enden er opp. Skjær en "V" form til det, noe som gjør det 3/4 av en tomme fra toppen til midten med baufil. Gjør det samme med den andre akselen etterpå.
7

Plasser aksel støtter på toppen av løfte stangen med "V" skjærer opp, slik at de støtter er direkte linje med håndtak søyler . Bruk blåselampe til å sveise de firkantede ender av støttene til endene av løftestang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131223.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil