Drivstoff-tank Reparasjonsprodukter

Drivstofftanker holde bensin eller diesel til bruk i båter, lastebiler, biler og andre hydrokarbon-drevne kjøretøy. Tankene er vanligvis består av glassfiber, aluminium, stål eller plast. Hvis en tank har betydelige skader, så er det som regel må erstattes med en helt ny enhet. Hvis enheten bare har et par små hull eller rust flekker, så kan det repareres med epoksy, som er herdeplast polymerer som inkluderer en harpiks og herder, eller bonders. Magisk Metal Bonder

For metall drivstofftanker, høy temperatur, høyt trykk bønder eller epoxy må brukes. Magi Metal Bonder tåler opp til 180 grader Fahrenheit, og har en innvirkning motstand på £ 3000. per kvadrattomme. For å få reparere, må brukerne klargjøre området rundt hullet ved å pusse det glatt. Alle bensin og bensin damp må fjernes fra tanken før sliping, eller gnister kan føre til eksplosjon. Reparasjon arbeidere må kutte et stykke metall i samme størrelse og bruke metall bønder til baksiden av brikken og området rundt hullet. Metallet bønder mellom tanken og stykke metall vil stivne, eliminerer gasslekkasje.
Phenol novolac Epoxy

Phenol novolac Epoxy gass tank fangstskuta arbeider med stål, aluminium og glassfiber drivstofftanker. Tanken må først rengjøres ved å helle en halvliter aceton inn i den. Denne aceton må swished rundt tanken og helles ut for å sikre at all bensin rester er fjernet. Duct tape må brukes på hull i tanken, noe som vil stoppe gass-tank fangstskuta lekker ut av tanken før herding. Epoxy Novolak fenolen blir derefter helles inn i tanken, og tanken må roteres i flere minutter. Dette epoxy fungerer ved belegg på innsiden av bensin tank med en vanntett fugemasse som vil koble opp mindre hull og sprekker.
JB Weld

JB Weld er en type kald sveis epoxy som danner en sterk binding med metaller, glassfiber, og plast. JB Weld kan brukes på hull og sprekker i gasstanker for å skape en bensin-proof barriere som vil stoppe lekkasjer. Hullene skal slipes først, for den sterkeste sveis, eller epoxy vil bindingen til rust eller svak metall. Dette kan føre til en ny lekkasje i fremtiden. Produktet kan slipes etter påføring for å skape en ensartet utseende med resten av tanken. Bensin tank reparasjon med JB Weld skal vare i mange år før tanken må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128427.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil