Hvordan vet jeg om det er en Fake Forgiato

Når noe er i etterspørselen, vil det alltid være noen der ute som selger en falsk versjon av den. Salgsboder rundt om i verden er full av falske klokker og smykker som ser veldig autentisk og ekte. God bil hjul er ikke annerledes. Med et selskap som Forgiato, som er stolt over kvalitet, amerikansk-laget hjul, er det enda viktigere å sørge for at det du kjøper er ekte, og ikke en billig, substandard import. Instruksjoner
en

Vær årvåken. Det er ikke alltid mulig å oppdage falske Forgiato hjul, men det første trinnet er å alltid følge nøye under alle deler av prosessen. Ved å holde øyne og ører åpne det vil gi deg en mye bedre sjanse til å finne ut hva som er og ikke en forfalsket produkt.
2

Studier virkelige Forgiatos. Hvis du er bekymret for falske Forgiatos, bør du gjøre deg kjent med hva de ekte se ut. Søk etter bilder på nettet, sjekk ut den offisielle nettsiden og spørre rundt for å se om noen venner bruker dem.
3

Finn en autorisert forhandler. Hvis du er i stand til å gjøre dette, er det den mest risikofri måte å sikre at Forgiato hjul er ekte. Den offisielle nettsiden bærer en advarsel på toppen av siden advarsel folk av falske Forgiato produkter. Du bør kontakte en autorisert forhandler nær deg før du kjøper.
4

Granske uoffisielle selgere. Brukte markeder og nettbutikker er gode måter å plukke opp produkter til en god pris. Men forfalskninger forekommer regelmessig i disse situasjonene, så det er viktig å være ekstra forsiktig. Hvis du vet hva ekte Forgiato hjul ser ut, bør du være i en bedre posisjon til å oppdage forfalskninger. Hvis du ikke er sikker, bør du vurdere å spørre selgeren om kvittering eller noen form for bevis på kjøpet.
5

Bla nettsteder nøye. Hvis du kjøper fra en nettbutikk, skal lese nøye. Sjekk for å se om det finnes en rekke staving og grammatikk feil på nettstedet. Hvis det er, så området er mindre troverdig, og det er lurt å styre klar. Et enkelt Google-søk er effektiv også, hvis området ikke er legitim noen sannsynlig vil ha skrevet om det
6

Rapporter en forfalskning.. Hvis du er uheldig nok til å kjøpe en falsk Forgiato hjul, kan du fortsatt rapportere det til US Customs. Den beste måten å gjøre dette på er å ringe 1-800-BE-ALERT.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131847.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil