Hvordan sjekke for en Bad DC elektrisk motor

DC (likestrøm) elektriske motorer brukes i mange applikasjoner. De fleste av disse motorene brukes i biler for å flytte vinduer og passasjer sitteplasser. Mange ganger disse motorer er plassert i skjulte steder som kan gjøre feilsøking på elektriske integritet litt utfordrende. Fjerne disse motorene for å sjekke dem kan kreve produsentens instruksjoner for installering eller bytte motorene, men utfører en sjekk på DC motor integritet kan utføres ved å følge noen enkle prosedyrer. Du trenger
Volt ohmmeter
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den elektriske motoren fra sin montert posisjon og all elektrisk strøm som driver motoren. Dette kan innebære å følge produsentens liste med instruksjoner for fysisk fjerne den elektriske motoren fra gjeldende plassering.
2

Test motorens kontinuitet med volt ohmmeter. Slå måleren til "ohm" posisjon og plasser den røde og svarte ledningene i apparatet tilknytning. Den røde ledningen skal kobles til "ohm" og den sorte ledningen inn i "vanlig" tilkoblingspunkt. Test meter ved å berøre de to ledningene sammen, den måleren skal være null ohm eller fulle kontinuitet
3

Touch ledningene til måleren til de to motorledninger.. Måleren skal en lav motstand i området fra 10 til 30 ohm. Hvis telleverksavlesning en uendelig ohm lesing eller en åpen krets, rotere slutten akselen på motoren. Måleren skal gi ulike ohm avlesninger som motorakselen dreies. Denne type ohm lesning vil indikere at motoren er god og problemet beror hos den elektriske krets i seg selv og ikke til DC-motoren. Hvis apparatet fortsatt lyder som en åpen krets etter at skaftet er rotert, kan de gjennomføre børster være dårlig.
4

Bruk skrutrekkeren og fjern kullbørstene fra slutten av motoren. Kullbørstene vil bli plassert under to plast endestykker. Disse endestykker er generelt på den motsatte ende av motoren fra metallet drivakselen. Kullbørstene vil være knyttet til en fjær. Denne fjær vil ha en kobber flettet ledning som går gjennom midten av fjæren. Kobbertråd vil være elektrisk tilkoblet kullbørstene.
5

Inspiser kullbørstene for eventuelle sprekker eller brudd på overflaten. Arealet av karbon pensel som rir mot kobberleder eller kommutatoren inne i motoren skal være glatt i finish og buet. Det buede parti av børsten vil passe eller ri langs den krumme overflate av lederen eller kommutatoren. Enhver ødelagt ledning eller våren på Børsteanordning vil føre til at motoren svikter og ikke operere. Hvis begge børstene er i god stand, kan problemet ligge med kobber kommutatoren selv.
6

Bruk skrutrekker til å fjerne bakdekselet på den elektriske motoren. Det er to lange skruer som kjører lengden av motoren, og når disse skruene er fjernet, kan endeplaten trekkes fra utsiden motor montering.
7

Inspiser kobberplater som utgjør kommutatoren montering. Det bør være en tydelig åpning mellom hver kile av kobber plate som driver den elektriske effekten på viklingene på motorakselen. Pass på å sjekke for eventuelle ødelagte ledninger fra ekspedisjonsbrytere plater, og motoren spiral viklinger. Også se etter eventuelle brent lakk på de motoriske spoler, da dette kan indikere en svikt i isolasjonen mellom kveilet ledninger. Denne typen skade kan kun repareres ved å erstatte motoren viklingene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124611.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil