Slik fjerner du en Hanskerom Fra en 2003 E39 BMW

The 2003 E39 BMW er en del av den tyske produsentens 5-serie linje med biler. I forhold til størrelse og luksus avtaler, de 5-serie spor i over 3-serie og under 7 Series. E39 generasjonen var faktisk en av de mest anerkjente modeller noensinne, takket være sin kjekke styling og imponerende ytelse. Selv om man skulle tro at å fjerne hanskerommet på en high-end tysk bil som 5-serie ville være vanskelig, er det faktisk ganske lett å gjøre. Du trenger
Socket sett eller open-end, 10 mm fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Climb inn i passasjersetet, slik at du kan få tilgang til hanskerommet.
2

Skyv den nedre trim brikke som dekker bunnen av hanskerommet mot deg for å fjerne det. Sett trim til side.
3

Løsne staget som støtter hanskerommet og ligger på venstre side. Dette festeklipsene løsner ganske enkelt for hånd. Løsne nylon stropp som stopper hanskerommet når det er åpnet og ligger på høyre side.
4

Løsne de to 10 mm muttere som ligger på bunnen av hanskerommet som holder den på plass. Du kan bruke en fastnøkkel eller en socket og skralle.
5

Trekk hanskerommet ut litt. Koble fra ledningene som går til baksiden av lommelykten som er lagret i hanskerommet. Sett hanskerommet side.
6

Sett hanskerommet ved å plassere den tilbake i dashbordet. Koble til lommelykt ledninger. Skru inn de to 10 mm muttere. Koble venstre side strut og høyre side stroppen. Skyv den nedre trim igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126911.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil