Hvordan bytte batteri i din 2005 Malibu Key FOB

Produsert av General Motors, er Chevrolet Malibu en mid-size bil som har vært i produksjon siden 1964. En del av den sjette generasjonen av Malibu biler, og tilbyr 2005 Chevrolet Malibu et keyless entry system som en tilleggsfunksjon. Når utstyrt, tillater en elektronisk nøkkelfri adgang fob du å låse eller låse opp dørene på bilen med å trykke på en knapp. Skifte av batteri i en 2005 Chevrolet Malibu elektronisk nøkkel fob er raskt, enkelt og krever ingen tidligere erfaring. Du trenger
Quarter eller plast plekter
Plastic nål-nese pinsett
CR2032 litiumbatteri
Vis flere instruksjoner
en

Separat toppen og nederste halvdelene av keyless entry fob å få tilgang til sin batteridekselet. Sett kanten av et kvartal eller plast plekter i sporet mellom de to halvdelene. Vri kvartal eller plekter til venstre og høyre inntil halvdelene av fob komme fra hverandre.
2

Fjern brukte batteriet fra fob batterirom. Lirker batteriet fri av rommet med et par av plast, nål-nese pinsett, snarere enn fingrene. Konsultere miljøvern retningslinjene i ditt område for å avgjøre om du bør resirkulere batteriet eller kaste det i husholdningsavfallet.
3

Plasser en splitter ny CR2032 lithium batteri i batterirommet i keyless entry fob. Face the "+" siden av batteriet opp til å observere riktig polaritet. Press mot batteriet med tuppen av fingeren din for å sikre at den er riktig plassert i kupeen.
4

Sett de to halvdelene av keyless entry fob sammen igjen for å fullføre batteriet skiftende prosessen. Juster de to stykker og klemme dem fast mellom fingrene til du hører engasjere klippene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129328.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil