Hvordan er Remskiver og spaker i sammenheng?

Remskiver og spaker er mekaniske innretninger designet for å få en fordel over en inert belastning kraft. Begge elementene er enkle maskiner. De kan endre retningen eller størrelsen av påført kraft. Disse enhetene gjør arbeidet lettere som de gir forhold som gjør at kraften skal brukes over avstand. Definisjon av en enkel maskin

The World Book Dictionary definerer en enkel maskin som en mekanisk innretning som endrer retning eller omfanget av makt. Enkle maskiner kan også bli klassifisert som de enkleste mekanismer som bruker innflytelse til å formere kraft. Enkel anvendt kraft brukes til å gjøre arbeidet mot en enkelt last kraft.
Mechanical Advantage

Leverage er en mekanisk fordel for å flytte en last kraft. Mekanisk fordel benyttes for å måle effektiviteten av enkle maskiner. Ifølge Science.jrank.org er ligningen for mekanisk fordel mengden av motstanden kraft flyttet delt av kraften brukes.
Remskiver

trinse er en mekanisme som består av et hjul på en aksel eller aksel. Hjulet kan ha et spor mellom to flenser rundt sin omkrets. Den roterende bevegelsen av den roterende hjulet tillater skivene å få den mekaniske fordel i en fast eller bevegelig stilling. Et drivsystem som består av et belte, tau eller en kjede driver trinsesystem.

Et fast trinse reverserer retningen av styrken. Dual eller flere trinser la lasten som skal løftes med mindre innsats, men stasjonen system (belter, tau osv.) må flytte lengre avstand for å flytte lasten.
Levers

En spak er en stiv gjenstand som brukes med et omdreiningspunkt eller et dreiepunkt å multiplisere mekanisk kraft som kan brukes mot en last. Nedadgående bevegelse i den ene enden resulterer i oppadgående bevegelse i den andre enden. Spaken kan multiplisere kraften mot lasten eller distansen over hvor kraften er brukt, i henhold til Museum of Science.

Effektiviteten av en spak bestemmes av avstanden som drivkraften har til å reise til den inerte kraft, i henhold til Science.jrank.org. Jo lenger den personen er fra et omdreiningspunkt, desto større mekanisk fordel at han kan oppnå mot lasten.
Enkle til komplekse Machine

Enkle maskiner har blitt brukt i århundrer og er grunnlaget for å bygge komplekse maskiner, som er mer enn en enkel maskin. Enkle maskiner jobbe sammen for å tillate en kompleks maskin til å kjøre som en enkelt enhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126408.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil