Hvordan endre bremseklossene på en 1998 Nissan 200SX

Når bremsepedalen i Nissan 200SX er deprimert, er bremsevæske tvunget gjennom bremseslanger forårsaker bøylen stempelet inne bremsen forsamlingen til å presse bremseklossene mot rotorene . Friksjonen mellom bremseklossene og rotoren er hva som forårsaker bilen å bremse og til slutt stoppe. Slitte bremseklosser er mindre effektive i å stoppe Nissan fordi de mangler arealet av bremsekloss materiale for å tåle varmen og stresset av bremsing. Hva er mer, vil de Slitasjeindikatorene på de slitte bremseklosser begynner å score rotorene. Erstatte klossene tidligst indikasjon på sterk slitasje. Du trenger
Lug fastnøkkel (eller 21mm socket og breaker bar)
Jack
Jack står
15mm socket
Ratchet
Bremseklosser
Vise-grip tang

Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene på hjulet. Bruk en 21mm socket og breaker bar eller dekk jern inkludert i Nissans dekk vedlikehold kit (stuet med reservehjul i bagasjerommet).
2

Løft bilen ved å plassere jack under rammen av den 200SX. Place bukker under bilen og hvile bilen på standen. La det være minst to inches mellom dekket og bakken.
3

Fjern lug nuts og trekk hjul /dekk fra hjulboltene.
4

Fjern de to caliper skyve skruer på baksiden av bøylen med en 15mm socket og skralle. Bøylen er metall komponent som parentes rotoren og passer i bøylen broen.
5

Løft bøylen fra bremsen forsamlingen og la den hvile på styrearmen over rotoren.

6

Slide bremseklossene fra sidene av rotoren. De to pads sitte inne av sporene i bøylen bridge. Trekk pads rett bort fra rotoren på forsiden og baksiden av platen.
7

Klem bøylen stempelet og baksiden av bøylen med vise-grip tang. Klem tang sakte å tvinge stempelet inn i siden av bøylen.
8

Place de nye bremseklosser i sporene på hver side av rotoren.
9

Returner målepunktet på skiven og kalipperen bridge. Skru inn de to caliper bolter med 15mm socket og skralle.
10

Skift hjul /dekk på hjulboltene av 200SX og skru på knastene for hånd.
11

Løft Nissan med jekken og fjerne bukker fra under bilen. Senk bilen til bakken og trekke til mutrene med stikkontakten og breaker bar eller hjulmutternøkkel.
12

Trykk bremsepedalen flere ganger til pedal tilbyr et normalt nivå av motstand. Bremsepedalen vil i utgangspunktet føler seg ikke svarer fordi bremsevæske har å gå tilbake til kaliper (fjernes ved å tvinge stempelet åpen). Når stempelet går tilbake til riktig posisjon, vil væsken forårsake en stivere bremsepedalen føler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126620.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil