Hvordan stoppe en lekker Intake Manifold på en Ford 360

Ford 360 V8 er en 5.9L kraftpakke som kom utstyrt i den amerikanske motor selskapets F-serie lastebiler fra 1968 til 1976. Med en tilsvarende blokk, hoder og andre designelementer som større 390 kubikk-tommers motor, hadde 360 ​​en nominell effekt på 215 hestekrefter ved 4200 RPM og 375 fot-pounds av dreiemoment ved 3600 RPM. Over tid kan inntak manifold pakning blir feil, forårsaker kjølevæske og luft flyt å lekke. Skifte denne manifold pakning kan gjøres hjemme, og vil drastisk forbedre ytelsen og responsen av lastebilen. Du trenger
Replacement inntak manifold pakning
Wrench satt
Momentnøkkel
Flathead skrutrekker
Engine avfettingsmiddel
plast skrape
Lærret
Vis mer Instruksjoner
fjerning
en

Bruk en fastnøkkel til å løsne bolten som holder den negative tilkobling av batteriet på plass. Du må stanse all elektrisk strøm gjennom motoren for å sikre et trygt miljø mens du utfører vedlikehold av motorer.
2

inn en tom væske beholder under radiatoren er bunnpluggen. Ta av lokket og sett til side, trekk pluggen fra bunnen av radiatoren. La alt av kjølevæske renne helt, og erstatte denne pluggen når du er ferdig.
3

Løsne vingemutteren som holder luftfilteret boenhet sammen og fjerne. Plasser boenhet og maskinvare til side for senere montering.
4

Fjern distributør cap å få tilgang til tennplugg ledninger og distributør. Trekk tennplugg ledninger ved boot for å fjerne fra deres plassering. Hvis det er nødvendig, etikett disse individuelle ledninger slik at gjenforeningen er ikke forvirrende.
5

Koble fra kablene på spjeldhus, forgasser, og alle andre deler som kobler til eller hindrer inntak manifold. Merke disse kablene, så vel, hvis det er nødvendig. Fjern eventuelle gjenværende slanger som festes til inntaket, slik som distributør og radiator slanger.
6

Løsne klemmen som holder drivstoffslanger på plass. Disse linjene koble til forgasseren og er ansvarlig for drivstoff stafett.
7

Løsne skruene som holder inntaket manifold til motorblokken med nødvendig skiftenøkkel. Løft dette stykket fra sitt hvilested. Lirk inntak manifold pakningen fra motorblokk med en flat skrutrekker. Kast manifold pakning.
8

Tørk lekker kjølevæske som har sivet ut fra inntak manifold pakning. Bruk plastskrapen å fjerne harde oppbygging på motorblokken. Skrubb inntak blokk til grundig rengjort.
Installasjon
9

Coat den nye inntak manifold pakning med et kjemisk tetningsmiddel for å hindre lekkasjer fra repeterte når alt har blitt reinstallert. Skyv denne manifold pakning inntil hullene passe godt plassert mot sylinderen flenser av motorblokken.
10

Plasser gamle inntak manifold på toppen av nyinstallert manifold pakning. Plasser hullene med pakningen og sylinderen flenser, deretter hånd-skrue alle av boltene på plass. Bruk en momentnøkkel og bruke 35 fot-pounds av press til disse boltene for å sikre inntaket manifold på plass.
11

Sett alle drivstoff linjer, kabler, slanger, elektriske ledninger og andre deler nøyaktig som de ble fjernet.
12

Legg motorens kjølevann tilbake i 360 radiator. Sett på lokket igjen når du er ferdig.
13

Bolt den negative kontakten tilbake i pluggen sin på motorens batteri. Start motoren og la den gå i ca ti minutter. Inspisere den nye inntak manifold pakning for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131460.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil