Hvordan justere en Dynamo beltestrammer

Din bilens dynamo beltet vil strekke seg over tid, til slutt, vil det begynne å skli. Denne tilstanden kan bety at dynamoen ikke produserer riktig mengde elektrisitet til bilens elektriske utstyr og, enda viktigere, vil bilens batteri ikke opp tilstrekkelig. Din dynamo festes til motoren via tre skruer, to er faste, og den tredje er festet til en justerbar brakett. Hvis dynamo beltet løsner, må du justere spenningen. Oppgaven er grei, selv om noen dynamoer er plassert på steder du finner vanskelig tilgjengelig. Du trenger
To skiftenøkler
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den positive batterikabelen fra bilens batteri med en skiftenøkkel. Bevege seg trygt ut av veien av batteriet terminalen.
2

Finn de tre boltene på dynamoen din. To bolter koble dynamo til bilmotoren: en på forsiden og en på baksiden av dynamoen. Den tredje kobles til en justerbar brakett.
3

Løsne begge skruene som kobler dynamoen til motoren med en skiftenøkkel. Du må kanskje bruke to fastnøkler:. En til å holde mutteren og den andre til å skru boltene litt
4

Løsne bolten festet til dynamoen og justerbar brakett. Plasser en skiftenøkkel bak støtten for å holde mutteren, og deretter plassere den andre skrunøkkel på bolten på forsiden av braketten. Vri nøkkelen mot klokken for å angre mutter og bolt litt. Dynamoen skal nå flytte.
5

Bruk en hånd til å trekke dynamoen vekk fra motoren. Denne handlingen vil justere remmen er spenning. Trekk så hardt du kan, så bruk den andre hånden til å stramme skruen med klokken. Kontroller at dynamoen og beltet er stramt. Trekk til bolten på den justerbare braketten med de to skiftenøkler.
6

Stram de to boltene som kobler generatoren til motoren din. Sjekk alle de tre boltene på nytt for å sikre at ingen bevegelse oppstår. Kontroller beltet til kontroller stramming.
7

Koble den positive batterikabelen til den positive terminalen på bilbatteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127863.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil