Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde på en Ford Escape

Uansett det økonomiske klimaet eller prisen på drivstoff, er det alltid godt å prøve og spare penger på den måten du kan, spesielt på gassen pumpen. Mens dusinvis av selskaper tilbyr alle slags "snake oil" rettsmidler å magisk forbedre drivstoff kjørelengde på Ford Escape, er realiteten at du får mest mulig ut av din drivstoff dollar krever ikke noe nytt, men snarere noen enkle prøvde og sanne metoder. Så ikke hør på fyren skriker om fordelene ved den siste olje additiv eller mekanisk enhet. I stedet følger noen praktiske råd som hver mekaniker har kjent i flere tiår. Du trenger
Digital dekk trykkmåler
Trykkluftforsyning
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller lufttrykket med en digital dekktrykk måle hver gang du får gass. Lavt dekktrykk er den ledende årsak til dårlig drivstofføkonomi og reduserer dekkets levetid. Undersøke Escape VIN-koden, som ligger inne i førerdøren ramme, for å finne de riktige dekktrykk innstillinger, ikke gå av hva dekkprodusenten står på dekkets sidevegg
2

Blås dekkene til riktig. innstilling ved hjelp av trykkluft. Enten kjøpe en bærbar luft kompressor fra en jernvarehandel eller sving ved en bensinstasjon og bruke deres for en liten avgift. Kontroller dekktrykket med en digital måler når du er ferdig. Ikke bruk den gamle lysbilde stil sporvidde som de er sjelden nøyaktig i begynnelsen og mister nøyaktighet jo eldre de blir.
3

Skift olje og oljefilter hver 3000 til 5000 miles, uavhengig av hva oljen produsenten forteller deg. Bruk en 5W-30 semi-syntetisk olje og en profesjonell karakter olje filter for best resultat hele året.
4

Bytt Escape drivstoff filter hver 15.000 miles eller mindre. Et tett eller begrenset drivstoff filter kan påvirke din drivstofføkonomi. Mens drivstoffilter er ofte de mest oversett filter, på noen måter, er det det mest nødvendige.
5

Bytt ut Escape tennplugger hver 100.000 miles. Drivstoff kjørelengde og motorytelse tap er nesten umerkelig som tennplugger slites ned, men vil du sannsynligvis merke en forskjell når du installerer nye.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127085.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil