Som bremseklossene er den beste

Hva bremseklosser du ønsker å kjøpe til bilen din avhenger av flere ulike hensyn: hva slags bil du har, hva budsjettet er. Foretrekker du rolige bremser, mer effektive de, som slites mindre på rotoren din? På grunn av dette, er det ingen enkel "dette er bremsekloss du vil" svar, men tilbyr noen pads trenger bedre kvalitet enn andre. Denne artikkelen er ikke en oversikt over hvilke merker og produsenter er der ute, men snarere en generell oversikt over de fire ulike typer bremseklosser lettest tilgjengelig. Non-Asbest Organic

Vanligvis den billigste bremsekloss du finner i enhver auto deler butikken, non-asbest organisk (NAO) - eller bare "organisk" - pads er konstruert fra, overraskelse , organisk materiale som kevlar og karbon. Disse putene er mykere og skaper mindre støy ved bremsing, men også slites ut raskere og sparke opp mer bremsing støv på grunn av deres mindre elastiske materialer. De er generelt ansett av dårligere kvalitet blant kvalifiserte mekanikere, og er vanligvis bare anbefales hvis prisen er et problem, og lang pad livet er ikke.
Low Metallic NAO

finnes oftest i europeiske biler, lav-metalliske bremseklosser er ganske mye hva navnet antyder. I likhet med organiske pads i at mer enn halvparten av deres sammensetning består av organiske materialer, lav-metalliske elektrodene også inkludere små mengder av kobber eller stål for å legge til spensten av puten. Low-metalliske pads gi anstendig bremseeffekt, men kan også være støyende og slites fort ut, om enn ikke så raskt som organisk grunn av de ekstra materialer. Brukere også ofte klager over at bremseklossene igjen en svart rester på lettmetallfelger, så faktor som i din beslutning, så vel.
Semi-Metallic

semi-metalliske pad er ikke så populær blant bilister i disse dager som det var i det siste, og grunnen til det er ett enkelt ord: støy. Den semi-metallic er laget av stål og andre metaller, og mens det gir god ytelse og slites ut saktere enn de organiske bremser, er det også ofte merkbart høyere enn de organiske. Det pleier også å ha hardere på rotoren din, som er en annen faktor som du bør ta hensyn til. Likevel, hvis du ikke tankene støy, er semi-metalliske en god all-around bremsekloss, og vanligvis ganske rimelig.
Ceramic

Ceramic putene er generelt ansett for å være best i kvaliteten på de fire typer pads. Roligere enn semi-metallisk, renere enn de organiske stoffer, og sammensetningen av puten tillater for en mykere og mer konsistent bremsing "føler". De har også en tendens til å slites ut langsommere enn de andre tre blokker, selv om deres ytelse senkes ved høyere temperaturer. De er også den dyreste merke pad, vanligvis koster opp til dobbelt så mye som noen av de andre slag. Likevel, hvis kvaliteten er hva du er ute etter, og du har ikke noe imot å betale ekstra penger for det, kan de keramikk være rett opp smug.
I Konklusjon
p Dette er bare en svært generell oversikt over de fire typer bremseklosser oftest lager i auto deler butikker, for det er dusinvis av merker der ute, og sammensetningen og effektiviteten av hvert merke vil variere fra ett til et annet. For å finne ut hva pads er best for din spesifikke bil, ta kontakt med en kvalifisert mekaniker, eller din lokale auto forhandler for å finne ut hva som opprinnelig kom med bilen din. Sjansene er, de som vil være den mest effektive typen du kan få.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124783.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil