Hvor å Sjekk Standard Transmission Oil på en Volkswagen Cabrio

Prosessen med å kontrollere væskenivået for en Volkswagen Cabrio standard (også kalt manuell) girkasse er forskjellig fra den automatiske versjonen av bilen. Automatiske girkasser bruke en peilepinnen for å måle væskenivå, mens manuell girkasse sjekker er mer av et estimat. Eksperter anbefaler uerfarne eiere å søke en mekaniker for denne oppgaven. De som er trygg i sin evne til å sjekke og legge væske bør være forsiktig med å overfylle overføring. Du trenger
Wrench
Fyll tube
Manuell girolje
Bil jack
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en jekk under din Volkswagen understell. Jack bilen opp og sette bukker på plass slik at du kan operere under kjøretøyet.
2

Plasser deg under bilen. Med en skiftenøkkel, løsne overføringen er fyllepluggen. Du finner påfyllingspluggen under Cabrio, nær førersiden av bilen i omtrent samme sted som girskift. Det er en sirkulær plate-lignende lue som kan skrues.

Koble påfyllingspluggen og sette inn en av fingrene inn i sporet til å føle for overføring væske. Hvis du føler væske på tuppen av fingeren, har Volkswagen tilstrekkelig væske. Hvis sporet er tørr, må du legge til mer væske til overføring din.
3

Åpne en flaske med standard girolje. Fest en fylle røret til flasken åpningen slik at du kan helle væske inn i sendingen. Sett den andre enden av fyllingen slangen inn i hullet på påfyllingspluggen. Hold flasken stødig, slik at du kan legge til væske.
4

Tilt og klem flaske overføring væske slik at den renner direkte ut overføring via påfyllingshullet.
5 < p> Fjern røret og se etter væske igjen ved å plassere fingeren mot påfyllingshullet. Hvis væske er følt, er overføring full. Hvis ikke, gjenta prosessen med å legge mer væske.
6

Sett påfyllingspluggen cap, noe som gjør at du skru den godt på. Skyv fra under bilen og senke den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128228.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil