Hvordan bytte foringer i en Toyota Tacoma

The Toyota Tacoma er en allsidig lastebil og kan brukes til arbeid, lek, eller bare ren, enkel transport. Den Tacoma kan være utstyrt med en rekke suspensjon pakker for høy ytelse off-roading eller en luksus tur, hvis det er ønskelig. Den fremre halvdel av Tacoma er utstyrt med spiralfjærer og en MacPherson-type montering, med den bakre delen av kjøretøyet sportslige bladfjærer for pålitelig håndtering selv med tung last. Det er ikke veldig vanskelig å installere bak fjærer og foringer. Du trenger
Sett av erstatning fjærer og foringer
to-tonns gulv jack
to bukker
God kvalitet socket satt
Justerbar halvmåne skiftenøkkel
Sett med boksen slutten fastnøkkel
hjulmutternøkkel
God kvalitet momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Chalk forhjulene og sett på parkeringsbremsen. Bruke 2-tonns gulv jack, heise Tacoma bakakselen én side om gangen og støtte den med bukker.
2

Løsne mutrene og fjern bakhjulene på begge sider for å tillate plass å arbeide på våren forsamlinger.
3

Løsne og fjern splinten, låsemutter og skive fra støtdemper før du fjerner støtdemper fra våren sete.

4

Deretter løsne parkeringsbremsen klemme og fjerne.
5

Skru av u-bolter og muttere og fjerne fjærsete forsamlinger fra fjærene. Det vil være nødvendig at du bruker jack og jack står sammen for å utføre denne operasjonen ved å minske vekten på fjærene slik at sjakkel nøtter kan fjernes.
6

Bruk en lirke bar på den indre plate av fjæren sjakkel fjerne braketten pinnen fra forsiden av fjæren hengersammenstilling. Gummiforingen kan nå fjernes fra fjæren. Dette området ligger i umiddelbar nærhet til parkeringsbremsen kabel, så vær forsiktig.
7

Inspiser våren og andre deler for tegn på slitasje før utskifting av våren. Dersom deler viser tegn på slitasje, bytt om nødvendig.
8

Installer de nye gummiforinger til våren eyelets mens samkjøre med våren opphengsbrakettene.
9

Sett inn sjakkel pins tilbake gjennom opphengsbrakettene og gummi foringer. Monter de resterende suspensjon deler fjernet tidligere i omvendt rekkefølge.
10

Stram og trekk til sjakkelpinnen beholde nøtter og U-bolter til de anbefalte spesifikasjonene. Installere sjakkel låsepinner og crimp endene over nøtter å låse på plass.
11

Plasser hjulene tilbake på begge sider av akslene ved hjelp av slepe nøtter og dreiemoment til riktige spesifikasjoner.

12

Bruke 2-tonns jekk, fjerne jack står og senk bak på bilen. Hoppe opp og ned på baksiden støtfanger å sette suspensjon deler på plass. Bruke momentnøkkel skru til anbefalte dreiemoment krav. Dette inkluderer støtdemper bolter, hengeren pin nøtter og sjakkelpinnen nøtter.
13

Test-ri den nylig installerte komponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124740.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil