Slik fjerner Power Seter i en Porsche Boxster

Porsche Boxster er stilig, toseters cabriolet sportsbil. Det er ulike grunner til at du kanskje må fjerne setene fra Boxster din. Kanskje du skal sette inn nye seter og trenger å fjerne de gamle, eller kanskje du har dine eksisterende seter reupholstered. Fjerning av seter gjør det også lettere å rengjøre interiøret. Uansett årsak, fjerne strøm Boxster seter er ikke så vanskelig. Du trenger
6-punkts socket set og skralle
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Hev setene til høyeste posisjon med makt sete knappene . Skyv setene så langt frem som de vil gå.
2

Fjern de bakre boltene som holder setet til gulvplankene på hver side av setene med en seks-sided, 10-mm-kontakten. Sett boltene til side.
3

Skyv setet så langt tilbake som det går å få tilgang til de fremre boltene. Lirk opp kategorien på plast trim stykker som skjuler boltene og sette trim stykker til side.
4

Fjern de fremre boltene med 10-mm, 6-sided socket. Tipp setet mot motsatt setet slik at du kan koble ledningene under setet.
5

Koble stor svart kablingskontakt festet til setet ved å trekke i plast utvidelse som kommer ut av fronten av det.
6

Fjern siden av kontakten ved å lirke den av for å få tilgang til setebeltet wire, som går gjennom setet. Koble setebeltet wire og deretter løsne ledningen slik at den fester til setet.
7

Fjern setet fra det indre, tar seg ikke å lage riper i dørstokker eller noe annet som du fjerne setet . Noter hvor og hvordan ledninger var koblet til setet. Gjenta på den andre setet. Installasjonen er det motsatte av fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128465.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil