Slik fjerner en selvklebende Rear View Mirror

Du må kanskje fjerne bakspeilet hvis du oppgraderer til en annen modell, erstatte et ødelagt speil eller bare ønsker å flytte den til en annen posisjon for å gi deg en bedre oversikt. Det er en måte til å fjerne et bakspeil festet med lim uten å skade frontruten. Du trenger
Blow tørketrommel eller varmepistol
Heavy duty fiskesnøre
Razor skrape
lim remover
Rags
Glass renere
Vis flere instruksjoner

en

Bruk hårføner eller varmepistol for å varme speilet mount akkurat der den festes til frontruten. Du søker denne varmen til å myke opp limet under.
2

Test speilet hver så ofte mens du varmer det ved å prøve å forsiktig flytte speilet litt frem og tilbake. Når du føler bevegelse, fortsette å gjelde varme og øke kraften litt om gangen. Arbeid speilet frem og tilbake, og det vil løsne fra frontruten, etterlot seg en god del lim bak.
3

Varm limet igjen på frontruten igjen. For tykke flekker av lim, vikle fiskesnøre rundt fingrene som om du skulle bli klar til å bruke tanntråd og trykker fingrene opp tett mot frontruten på hver side av den gjenværende limet. Arbeid linjen under overkant, og flytte linjen frem og tilbake med press. Linjen vil skjære gjennom limet og fjerne alt, men en liten rest.
4

Påfør lim remover til resten og bruke barberhøvel skrape til å forsiktig skrape av resten av limet. Tørk området med en fille og mer lim remover.
5

Rengjør området med rengjøringsmiddel for glass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124742.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil