Problemer med en Duramax LLY

Først introdusert i 2004, er den Duramax LLY motor en 32-ventilers turboladet dieselmotor gjort populært av Hummer H1, Chevy Silverado og GMC Sierra. Oppgraderinger i forhold til tidligere år inkluderte en Garret turbo som tillot General Motors til å møte nye diesel lastebil utslipp standarder og samtidig opprettholde den opprinnelige kraft-til-vekt-forhold. Mens kraftig, har turboladeren forårsaket flere problemer bileiere har oppdaget gjennom utvidet bruk. Turbolader Inlet Mouthpiece

De vanligste problemene LLY eiere møte inkluderer redusert drivstoff kjørelengde, overoppheting og dårlig turbo respons. Disse symptomene resultere fra innløpet munnstykket på Garrett turboladeren måtte passe inn i en mindre motor plass. Den redesignede munnstykket inkluderer en skarp rygg som fører til begrenset og turbulent luftstrøm og sterkt skatter kompressoren. Med tiden vil turboladeren blir mindre responsiv, noe som resulterer i redusert drivstoff kjørelengde.
Drive belt kvitre

annet problem ofte støtt av LLY eiere er et pip eller kvitrende støy hørt fra motorens drivreim som sjåføren slår av lastebilen. Noen eiere også høre støy ved start og noen ganger under drift. For å løse problemet, må du bytte belte med en ny GM tilbehør drivreim.

Drivstoff sprøytebrukere

LLY forrige inkarnasjon i Duramax familie av motorer, den LB7, kom i 2001. En kjent feil ved LB7 motor sentrert på sin tilbøyelighet for drivstoff injektor svikt som førte GM å forlenge motorens garanti til syv years/200, 000 miles. Å avverge lignende problemer på LLY, endret GM ventilen dekker å gi enkel injektor erstatning. Denne endringen har ikke hindret spørsmål om drivstofflekkasje og andre problemer, imidlertid.
Overoppheting

Kraftige motorer som Duramax LLY ofte nødt til å taue tunge lass over lange avstander. I situasjoner som varmt vær eller bratte bakker, har LLY vært kjent for å overopphetes. For å kompensere for økt termisk produksjon i disse situasjonene, kan installasjon av en sekundær kjølevifte gjøre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130952.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil