Hvordan gjenkjenne tegn som viser at en dynamo går dårlig

En bilens dynamo leverer batteriet ved å gi det en elektrisk ladning. Denne elektriske ladningen er avgjørende for et kjøretøy å forbli kjøre riktig, siden uten at det en rekke kritiske systemer ikke vil fungere. Som en dynamo begynner å svikte, vil batteriet sakte lades før det til slutt svikter og krever en "hoppe". Hvis bilen din ikke klarer å kjøre godt, og du tror at dynamoen kan være feil, er det en rekke tegn å se etter. Instruksjoner
en

Watch frontlyktene som gasspedalen trykkes. Hvis lysene dim eller bli lysere, mens gasspedalen trykkes ned, kan dynamoen være feil. Denne testen vil kreve to personer, en for å se lysene og en til å trykke på gasspedalen og bør utføres utendørs mens bilen er trygt i parken.
2

Lytt etter en klingende lyd mens bilen er kjører nedover veien som endrer med en endring i hastighet. Denne lyden kan være forårsaket av en sakte bryte aksel peiling på dynamoen.
3

Watch for et batteri som stadig trenger å bli "hoppet". Dynamoen kan være årsaken til den vedvarende dødt batteri fordi det ikke gir en tilstrekkelig kostnad.
4

Start kjøretøyet og forsiktig fjerne den negative kabelen fra batteriet. Hvis bilen dør, kan dynamoen være å klandre, fordi det ikke gir nok strøm til å kjøre bilens tilbehør.
5

Watch for en tjeneste lys skal vises på bilens dashbord. Et symbol som ligner et batteri eller en forkortelse for batteri, for eksempel "batt" kan begynne å gløde. Hvis batteriet er ganske ny, og kan holde en belastning når testet, kan problemet være dynamoen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126880.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil