E46: Hvordan unngå Turbo Failure

The E46 er fabrikken betegnelse for fjerde generasjon av den populære 3-serie laget av tyske produsenten BMW. E46 ble drevet av en rekke motorer over sin produksjon løp. Det var også en høy ytelse variant kalt M3 som ble utviklet av BMW Motorsport divisjon. I motsetning til E46 i erstatninger, E90 og E92 ble E46 aldri turbo som en måte å få mer kraft fra motoren. Dette har ikke stoppet ettermarkedet fra å utvikle turbo kits til E46. Turboladere kan vare lenge med riktig pleie, men hvis neglisjert kan mislykkes. Instruksjoner
en

La turbo avkjøles i noen minutter etter at BMW har vært drevet. Hvis motoren er slått av plutselig når turboen er varm, er tilførselen av olje plutselig kuttet av. Denne mangel på smøring på turbo orientere seg og interne kan skape kaos. I stedet la motoren gå på tomgang i et minutt eller to. Du kan også installere en turbo timer, som er en enhet som holder motoren i gang for en forhåndsbestemt tid etter at tenningsnøkkelen er slått av.
2

Bruk syntetisk olje. Et av de viktigste aspektene ved å opprettholde en ettermarkedet turbo på en E46 er bruken av riktig olje. Selskapet som laget og installert turbo konvertering vil ha spesifikasjoner for hva slags olje som skal brukes. Det er svært viktig å bruke syntetisk olje, som motstår termisk sammenbrudd langt bedre enn konvensjonell olje ved ekstremt høy temperatur at turboer produserer.
3

Oil turboen etter en motor oljeskift. Når oljen er tappet ut av motoren, er det også tappes ut av turbo. Hvis turbo ikke har olje i den når den er i gang, kan det bli overopphetet. I stedet fjerner bensinpumpe releet og slå av motoren over for et par sekunder. Motoren vil ikke starte uten drivstoff og vil levere olje til turbo.
4

Endre olje ofte. Nesten alle turbolader enheter dele motorens olje forsyning, men som nevnt ovenfor, kjøre langt varmere enn selve motoren. På grunn av dette, er det viktig at du skifte olje ofte i en turboladet BMW. En god intervall for oljeskift er mellom 2500 og 3000 miles.
5

Følge nøye med oljenivået i motoren din. Igjen, på grunn av det faktum at turbo deler motorens olje-forsyning for smøring sin, er det viktig at oljenivået ikke slippe til farlige nivåer. Turboladere kan forårsake en motor til å brenne mer olje enn en normalt pustende motor, noe som gjør dette til et viktig skritt i din rutine. Sjekk oljen en gang i uken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130243.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil