Hvordan fikse en dårlig Oil Seal

Endre olje ofte er avgjørende for riktig vedlikehold av bil. Med gjentatt i endring, men kommer slitasje på deler. Et sprukket eller lekker olje segl er et slikt eksempel. Oljepakningen forhindrer oljen lekker ut av motoren og tappe bilens olje nivåer. Skifte en dårlig forsegling er den eneste måten å reparere problemet. Hvis du har erfaring å endre bilens olje og filter, kan du enkelt erstatte en defekt olje segl. Du trenger
filternøkkelen
Oljetetning
New motorolje
bunnpanne
Vis flere instruksjoner
en

inn en olje fat under pluggen og ta ut pluggen. La all oljen renne helt.
2

Finn oljefilteret. Filteret blir vanligvis funnet i nærheten av det området av motoren hvor oljen lagres. Det kan være under eller på siden av dette området. Oljefilter er generelt lys, som i gult eller hvitt.
3

Fjern oljefilteret ved hjelp av et filter skiftenøkkel. De fleste biler bruker spin-on oljefilter at skruen på plass. En filternøkkelen vil passe rundt hele filteret og bidra til å løsne den for fjerning. Vær oppmerksom på at oljefilteret vil være full av olje. Snu forsiktig oljefilteret opp og la den renne i bunnpannen.
4

Fjern forseglingen fra toppen av filteret, og sett den nye pakningen på filteret. Gni ny olje på pakningen for å fukte materialet.
5

Skru filteret tilbake på plass og re-feste bunnpluggen.
6

Refill oljen i din motor ved å plassere en trakt i olje rør under panseret på bilen og helle olje inn i røret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126232.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil