Hvordan du finner den elektronisk temperaturkontroll Sensor i en S10 Pickup

S- 10 pickup var en kompakt pickup lastebil produsert av Chevrolet 1982-2004 , da det ble avviklet . S - 10 modeller produsert 1982-1993 inneholdt en motor system som benyttes en elektronisk motor temperatursensor. S - 10 modeller produsert etter 1993 ikke lenger brukes motoren temperatursensor. Derfor , å finne motoren temperatursensor på S - 10 lastebil er umulig hvis det ble produsert etter 1993 , men å finne den på tidligere modeller er like enkelt som å finne motoren. Instruksjoner
en

Park din Chevrolet S - 10 på selv bakken på et trygt sted. Sett på parkeringsbremsen eller bruke dekk stopper til hjulene på lastebilen for å hindre at bilen ruller .
2

Pop åpne panseret av bilen . Koble den negative kabelen fra batteriet enhet . Ser i øvre motorrommet på førersiden av motoren. Finn motortemperatur sensor montert på førersiden av motoren på den bakre topplokk .
3

Identifiser motoren temperatursensor som et metall og plast rør som stikker ut av den bakre topplokk . Se etter en kobber -farget rør omgitt av en oval - formet kontakt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128817.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil