Hvordan sjekke Air Brake Justering

En bilens air bremsesystem består av luft kamre, slakk justerbar, s-cams, brems sko og brems trommer. Alle disse komponentene må jobbe sammen for at systemet skal fungere ordentlig. Som luften er brukt på brems kamre, brake kammer stenger slå slakk justerbar. De slakk justerbar og slå s-cams. S-cams da gjelde bremseskoene til innsiden av brems trommer. Som bremseskoene slites ned, vil de trenger for å bli re-justeres for å holde skoene på riktig avstand fra bremsetrommelen overflaten. Du trenger
Hjulklosser
1/2-inch skralle
1/2-inch stasjonen socket sett (Standard)
Lommelykt
Vis flere instruksjoner

en

Parker bilen på et plant underlag. Påfør luftbremser ved å trekke ut på lufta bremsknappen. Plasser bremseklosser foran og bak på begge bakhjulene.
2

slippe luft bremsene ved å trykke inn på lufta bremsknappen. Dette vil gjøre det mulig slakk adjuster å justere bremseskoene.
3

Slide under bak på bilen og finne slakk justerbar på bakakselen. De slakk justerbar er festet til S-cams som reiser fra slakk adjuster til hjulet hub montering. Begynn med førersiden slakk adjuster.
4

Plasser en skralle og socket på justering bolt på baksiden av slakk adjuster. Trykk inn på baksiden av den skrallehode å låse monteringsbolten, slik at den vil være i stand til å svinge. Slå monteringsbolten til bolten stopper snu. Dette vil bety bremseskoene er helt mot innsiden av bremsetrommelen.
5

Shine lommelykten gjennom tilgangen åpningen på baksiden av hjulet støv skjold for å sikre bremseskoene er helt mot den innvendige overflaten av bremsetromler. Nå slår monteringsbolten 1/4 til 1/2 av en omdreining mot klokken for å stille bremseskoene til riktig avstand fra bremsetrommelen.
6

Vrikker skralle forsiktig til justeringen bolt trekkes fra den slakk adjuster og låser seg på plass. Fjern skralle og socket fra justeringen bolt. Flytt til bakre passasjersiden slakk adjuster og følger den samme prosessen for å justere luftbremser.
7

Start motoren og vent til lufttrykket å bygge opp til 120 psi Trekk luften bremsknappen ut til å sette de luftbremser. Slå av motoren.
8

Inspiser bremseskoene igjen fra tilgang åpningen på baksiden av hvert bakhjul støv skjold for å sikre bremseskoene er fullt brukes på innsiden av brems trommer. Fjern bremseklosser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130570.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil