Slik refill den Hydraulic Fluid Bottle av en Rover 214 Cabriolet

The Rover 214 Cabriolet er en rask, sporty bil med et gjennomsnittlig forbruk på 33,7 MPG og en toppfart på 107 mph. Men siden Rover biler er import, profesjonell service kostnadene er relativt høy, og derfor lønner det seg å utføre din egen rutinemessig vedlikehold der det er mulig. Et viktig sikkerhetstiltak er å sjekke og påfylling hydrauliske bremsevæske nivå fra tid til annen, som bremsevæske en tendens til å falle når bremseklossene og /eller sko slitasje. Tap av materialet fører til at kalippere og hjul sylindere til å ta opp mer væske som de lengre for å kompensere. Du trenger
SAE J 1703 eller DOT 4 Hydraulisk væske
fårekjøtt klut
Forgasser rengjøringsmidler
Nøytral løsemidler eller rengjøringsmidler
Vis flere instruksjoner
1

Kjør bilen på en ren, jevn overflate. Sett på parkeringsbremsen og åpne panseret. Lokaliser hydraulikkvæskebeholderen festet til bremse hovedsylinderen, montert på den runde svart vakuum servoenhet på venstre side av motorrommet. Den "Max" og "min" nivåer er merket med to horisontale linjer, bremsevæske er synlig gjennom reservoaret hvite ugjennomsiktig plast
2

Koble den sorte plast elektriske væske sensor kontakten fra toppen av. reservoaret ved å klemme på sidene og trekke den ut av stikkontakten.
3

Rengjør den hydrauliske tanken tanklokket og området rundt grundig med en frisk stykke fårekjøtt klut. Hvis det er noen skitt innebygd i bunnen av lokket der den møter reservoaret, spray området med forgasseren renere og fjerne alle spor av smuss med fårekjøtt klut før du åpner lokket.
4

Fyll reservoaret til "max"-merket på siden av beholderen med DOT 4 eller SAE J 1703 hydraulisk bremsevæske. Vær forsiktig. Hell jevnt og trutt uten at noe væske å dryppe på malte flater, bremsevæske vil stripe maling av med effektiviteten av en industriell maling stripper. Hvis du tilfeldigvis søler litt, tørk den av umiddelbart med en klut fuktet med et nøytralt løsemiddel eller rengjøringsmidler.
5

Kontroller at væskenivået bryter stempelet festet til hetten beveger seg fritt før du setter lokket og skru den fast. Plugg den elektriske væske sensor kontakten igjen i kontakten for å fullføre prosedyren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/132168.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil