Slik installerer en stasjon belte i en Ford Taurus

Installere et nytt belte på Ford Taurus kan løse mange problemer på bilen din. Hvis du har et belte som er slipping og lager støy, er det en indikasjon på at beltet kan til slutt mislykkes eller bryte. The Serpentine, eller drivreim har en stor jobb fordi det har å slå alle de ekstra pumper på motoren din. Hvis beltet ikke fungerer riktig, kan det føre til at dynamoen ikke lader batteriet fullt, føre til at styringen å fungere ineffektivt og redusere kjøling evne til vannpumpen. Du trenger
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Locate Serpentine beltestrammeren på forsiden av motoren. Plasser en socket og skralle på bolten i midten av skivene og vri håndtaket med klokken for å frigjøre spenningen på den.
2

Skyv Serpentine beltet over tilbehør trinser på forsiden av motoren , og pass på at beltet følger riktig sti over skivene. Hvis beltet er installert feil, vannpumpen, kan dynamo og servopumpe slå i revers skade tilbehør og la motoren gå over varme.
3

Låsne strammer sakte slik at strammeren for å stramme beltet som det er gitt. Ikke la strammer slå tilbake på beltet. Den plutselige smekk av strammeren kan skade våren eller mekanisme som kan resultere i å måtte erstatte strammeren.
4

Start motoren og visuelt kontrollere at beltet kjører sant over trinser. Lytt for noen knirkende også. Sjekk dine målere for å bekrefte at dynamoen lader og vanntemperaturen er innenfor de riktige grenser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125603.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil