Hvor Er oljepluggen på en 1997 S10?

The S10 er en kompakt pickup lastebil produsert av Chevrolet mellom 1982 og 2004. 1997-modellen er en andre generasjons lastebil med en 4,3-liters, V-6 Vortec motor. Det ble tilbudt både som en to-hjul og firehjulstrekk. Rutinemessig vedlikehold på S10 inkluderer oljeskift hver 12. måned eller 7500 miles, avhengig av hva som kommer først. Oljedreneringspluggen ligger under motoren i oljeavtappingsbeholder. Forberedelse

å få tilgang til oljepluggen, må du heve fronten av 1997 Chevy S10. Kjør trucken opp på ramper eller jekke opp fronten og støtte det med et sett med bukker. Sørg for å sette i nødbremsen og chock bakhjulene.
Sted

Oljeavtappingsplugg ligger på bunnen av bunnpannen. Denne oljepanne er boltet til den nedre del av motor-blokken. Du må skyve under fronten på lastebilen for å finne pluggen. Pluggen skruer inn en innfelt område mot fronten av oljen renne pannen.

Spesifikasjoner

Oljeavtappingsplugg er en M12 x 1,75-tommers- tråden autograde bolt. Hodet størrelsen er 14 mm. Hvis pluggen er byttet ut, kan det være 13 mm eller 15 mm, og i alle tilfelle bør lengden av bolten ikke være mer enn 30 mm. Oljedreneringspluggen må brukes med en matchende M12 gummipakning. Pluggen og pakningen kan bestilles fra alle automotive deler butikken.
Slik fjerner

Plasser en renne pannen under bunnpannen. Løsne tappepluggen med en skralle og socket eller en boks fastnøkkel. Bruk en fille for å beskytte fingrene fra varm olje og skru pluggen for hånd. Skyv opp på pluggen som du skrur det å minimere mengden av olje som vil lekke forbi gjengene. Når pluggen er nesten ute, bevege hånden ut av veien for tømming av olje. Vær forsiktig så du ikke mister kontakten i avløpet pannen.
Slik installerer

Pass på at pakningen er på plass på oljepluggen og tråd pluggen inn hullet i bunnpannen for hånd. Trekkes til med en skralle og socket eller en boks fastnøkkel. Ikke stram pluggen, da dette kan ødelegge gjengene på pluggen og føre til lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130077.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil