Hvordan taster feil når Maleri modell Biler

Over tid vil malingen jobb på en modell bil slites av, og trenger å males. Ulike design kan males, og det kan noen ganger innebære kjedelig arbeid. Med noe så spesielt, er det alltid mulighet for å rote det opp. Hvis en feil blir gjort og feil maling er på feil sted, vil noen få enkle reparasjoner har din modell bilen ser helt nytt igjen. Du trenger
Sandpapir
Spray maling
Primer
Polsk
Wax
Vis flere instruksjoner
en

Vent til malingen feil har tørket. Begynn nedsliping området av modellen bil med 320-sandpapir. Gå over området i sirkulære bevegelser for å fjerne overflødig maling.
2

Sand i en sirkulær bevegelse og DAB litt maling tynnere på sandpapir for å hjelpe til med flyttingen. Spraymaling området som er slipt til ønsket farge. Gjenta prosessen med sliping og legge spraymaling før målgang er tilbake til det normale.
3

Fukt sandpapir med vann og sand over området igjen for å hjelpe jevne det ut. Bytt retninger med sandpapir og være forsiktig med å legge mye press på bilen. Fortsett til hele overflaten er glatt.
4

Legg maling polish med en børste. Dekke hele bilen med polish å legge skinner. Påfør voks til bilen med en myk klut til å buff ut finish og beskytter pelsen. Se over bilen for å sørge for at alle urenheter er fjernet og maling jobb ser helt nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130076.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil