Hvordan finne en BMW Vehicle Maintenance History

Regelmessig service på BMW er ikke bare avgjørende for å holde bilen i orden, er det nødvendig å opprettholde produsentens garanti. Hvis du kjøper en ny bil, sørg for at for varigheten av eierskapet alt vedlikehold og reparasjoner er skikkelig dokumentert. På den annen side, når du kjøper en brukt BMW vil du ønsker å velge et kjøretøy med tilstrekkelig service poster. Foreløpig holder BMW datastyrte poster av alt vedlikehold og garantiarbeid utført hos autoriserte BMW forhandlere. Hvis du eier en ny bil, eller en pre-eide kjøretøy som bare har vært betjent hos forhandlerne, vil det være lett å få tak komplett service poster. Dersom bilen har vært betjent på ikke-autoriserte forhandlere, må du gjøre litt mer graving for å komme opp med bilen vedlikehold historie. Du trenger
Owners manual
Vehicle VIN
Datamaskin med Internett
Vis flere instruksjoner
en

Den enkleste måten å avgjøre service poster er å se i brukerhåndboken. Det er et vedlikeholdsfritt rekord seksjon i alle eiernes manualer. Selv om dette pleide å være det viktigste stedet å finne bevis for vedlikehold, nå som alt er datastyrt, teknikere er ikke like sannsynlig å ta deg tid til å fylle ut den manuelle. Hvis brukerhåndboken er blank, gå videre til neste trinn.
2

Snakk med din BMW serviceavdeling. Med et kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) kan de få tilgang til tjenesten poster gjennomført hos autoriserte BMW forhandlere. Noen forhandlere er litt bekymret for å yte tjeneste informasjon over telefonen. Hvis du allerede har et forhold til en tjeneste rådgiver, og det bør være ganske enkelt å få tak i denne informasjonen. Alternativt kan du besøke forhandler i person.
3

Kjør en Carfax kjøretøy rapporten. Besøk Carfax nettside, skriv bilens VIN. For en avgift, vil Carfax kjøre en rapport. Rapporten vil liste opp alle tjenestene gjennomført på autorisert mekaniker butikker, så vel som kroppen butikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125858.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil